- 18 Mayıs 2011
- 49.905
- 52.901
- 4.398
bu macin sonucunu bilemedikden sonra kayseri dusmus bize ne Vasffeebu maçın sonucunu bilmem ama kayseri ligden düşen ilk takım olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu macin sonucunu bilemedikden sonra kayseri dusmus bize ne Vasffeebu maçın sonucunu bilmem ama kayseri ligden düşen ilk takım olur
böyle takımlara çok maç verdikbu macin sonucunu bilemedikden sonra kayseri dusmus bize ne Vasffee
nedenböyle takımlara çok maç verdik
Kayseri'den kötü 4-5 takım daha var şu an. Forveti yok bazı takımlarınbu maçın sonucunu bilmem ama kayseri ligden düşen ilk takım olur
Antrenmana dün çıktı olmaması çok normal, transfer ihtimali dışında da.Zaniolo yine sakat
ligin en kötü 2 stoperi ertugrul ersoy ve arif kocaman bence @Uğur İzkayseri'nin bir beki sağ açıktan devşirme gökhan, diğeri carole. savunma zafiyeti olan topçular. stoperde de arif oynarsa oradan maden buluruz.
zaha ne durumda bilmiyorum ama en kötü bay ve kerem bayağı zorlayacaktır kayseri'yi. zaha ve icardi de ritim bulduysa, min 1 gol -belki daha fazlası- kesin atarız.
cardozo-thiam-mane üçlüsü hareketli oyuncular. savunma arkasına sarktırmamak lazım.
yukarıda yazdığım gibi tek soru işaretim orta saha. şu atletik siyahi oyunculara orta sahayı vermez ve savunma konsantrasyonumuzu kaybetmez isek, maçı alamamamız için hiçbir sebep yok.