⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

Transfer yasağı olan ve önemli oyuncuları takımdan ayrılan bir Kayserispor karşısına 3 resmî maç oynamış daha hazır bir halde çıkacağız.
Kayseri her zaman zor deplasmandır ama bu kez daha avantajlıyız.
İnşallah bu sene de geçen seneki gibi bir deplasman galibiyeti ile başlayıp dezavantajlı görünen fikstürü avantaja çeviririz.

tod alanlar zeytinsports'u engellesin 13 saniye gerideyiz

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Oliveira
Barış Mertens Kerem
Bakambu

Yedekler ; Günay, Dubois, Kaan, Kazımcan, Berkan, Demirbay, Yunus, Zaha, Icardi, Halil

Torreira hazır durumdaysa oynatmaya başlamalıyız bence.

Son düzenleme:
kayserinin 26 kişilik kadrosu var.

majid hosseini sakat görünüyor. iki altyapıdan yedek kaleci ve 9 saha içi olmak üzere, neredeyse hiç süper lig tecrübesi olmayan, 18-20li yaşlarda toplam 11 oyuncusu var.

bunları düşersek, geriye kalan 14 oyuncusu:

bilal

gökhan sazdağı - arif kocaman - kolovetsios - carole

ackah ---- uzodimma

cardozo -- kemen -- mane

thiam
attamah, ramazan civelek, ali karimi.

en güçlü yanları, orta sahada çok koşan, atlet, siyahi oyuncuları var. tehlikeli.

bizim de en zayıf yerimiz şu an orta saha. (torriera neredeyse hiç hazırlık maçı oynayamadı ve midtsjö muhtemelen satıldığı için maç kadrosunda yok ve oliviera bitik durumda. bir tek berkan var şu an.)

torriera oynayacak durumdaysa torriera--berkan, önlerinde de mertens ile başlamalıyız net olarak.

Hoca geçen sene Kayseri maçını fantazi arayışı sebebiyle elleriyle vermişti hemde kötü bir oyunla umarım yine fantazi aramaz yani sergioyu oynatmaz onun yüzünden sürekli eksik oynuyor takim

Muslera

Boey - Nelsson - Abdulkerim - Angelino

Torreira - Demirbay

Tete - Kerem - Zaha

Icardi

Böyle çıkmaz ama görmek istediğim kadro bu

kayseri'nin bir beki sağ açıktan devşirme gökhan, diğeri carole. savunma zafiyeti olan topçular. stoperde de arif oynarsa oradan maden buluruz.

zaha ne durumda bilmiyorum ama güncel moral ve form durumları ile bay ve kerem de bayağı zorlayacaktır kayseri'yi. zaha ve icardi de ritim bulduysa, min 1 gol -belki daha fazlası- kesin atarız.

cardozo-thiam-mane üçlüsü hareketli oyuncular. savunma arkasına sarktırmamak lazım.

yukarıda yazdığım gibi tek soru işaretim orta saha. şu atletik siyahi oyunculara orta sahayı vermez ve savunma konsantrasyonumuzu kaybetmez isek, maçı alamamamız için hiçbir sebep yok.

kayseri'nin bir beki sağ açıktan devşirme gökhan, diğeri carole. savunma zafiyeti olan topçular. stoperde de arif oynarsa oradan maden buluruz.

zaha ne durumda bilmiyorum ama en kötü bay ve kerem bayağı zorlayacaktır kayseri'yi. zaha ve icardi de ritim bulduysa, min 1 gol -belki daha fazlası- kesin atarız.

cardozo-thiam-mane üçlüsü hareketli oyuncular. savunma arkasına sarktırmamak lazım.

yukarıda yazdığım gibi tek soru işaretim orta saha. şu atletik siyahi oyunculara orta sahayı vermez ve savunma konsantrasyonumuzu kaybetmez isek, maçı alamamamız için hiçbir sebep yok.
ligin en kötü 2 stoperi ertugrul ersoy ve arif kocaman bence @Uğur İz

Geri
Üst Alt