⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

Gecen sene sampiyonluk umudumun kirildigi macti. Burda yenilince heralde gitti demistim. Bu sefer aslanlarimdan guzel bi galibiyet bekliyorum

Muslera
Boey Nelsson Abdul Angelino
Torreira Berkan
Barış Demirbay Kerem
Bakambu

ne zahası yav hangi dünyada yaşıyonuz
yarın çıkacak kadro:

Muslera
Boey Nelsson Apo Kazımcan
Torreira Sergio
Barış Mertens Kerem
Bakambu​

elalemin oyuncularina sulanmiyoruz. birakin da az hayal kuralim bir kac hafta sonrasi icin.
aldigimiz hic bir adam oynamiyor suan.
maalesef öyle murphy.
1-2 hafta kan kusacağız bu süreci az hasarla atlatalım yeter.

Sağ kanat sorunu
Orta saha sorunu
Nelssonun durumu
Zahanın toplaması
İcardinin toplaması
Angelinonun toplaması

aşacağımız problemler.

hadi bakalım başlayalım.

Ekli dosyalar

• formation_11_08_2023 20_37_20.png
    formation_11_08_2023 20_37_20.png
    306,9 KB · Görüntüleme: 32
penaltı olursa kim kullanır ?
bakambu 17/17 gösteriyor böyle mevzu yaptım ya kullanır kaçırır :D
1691775642112.png

Rahat galibiyet bekliyorum. Kayseri hamle şansı çok yok. Okan hoca oyuncu değişikliği konusunda çok radikal. 75e kadar bekliyor, onu geliştirmesi lazim. Kayseriyi fizik olarak ezeriz, geniş kadroyu doğru kullanırsak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayseri'nin kadroda tempolu saatçiler var o sebeble bizim yürüyen şahsiyet sergioyu oynatmayiz umarim

Vay be Ankaragücü maçı sanki daha dün gibi çok zorlu ve stresli bir sezonun ardından 23. şampiyonluğu almaya bir maç kalmıştı ve harika bir maçla şampiyonluğu kazanmıştık, Şimdi ise tekrar lig maratonu başlıyor ama bu sefer Avrupa'dayız ve bu yüzden bu mücadele geçen yıldan da zor olacak ama buna uygun olarak kadro kalitemizi arttıyoruz güzel bir sezon olacaktır hayırlısıyla. İlk hedef Kayseri kadroda bazı eksikler olsa da genel olarak hazır ve iyi durumdayız kazanarak başlamak çok güzel olur.

Geri
Üst Alt