⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

yalnız bıraktığımız torreira gibi kalabalık rakibi arkadan izlemekle yetiniyor erden kral

Şahin zehri saldığına göre zar zor geçecek bir maç daha bizi bekliyor

Transfer ihtimali olduğunda genelde böyle olmuyor mu? Sonuçta bi süreç işi bu bu süreçte bi yol alıyor ger iki kulüp ve oyuncu. Orada olası bir sakatlık durumunda her iki taraf için zarar + oyuncu tabi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaniolo'nun kesin ayrılacağı belli değil ki. İhtimal var diye elindeki oyuncudan yararlanmamak saçma geliyor. Gideceği takım belli olsa, ortada bir anlaşma olsa neyse.

bir şekilde kazanmamız lazım.
oliviera oynamalı hatta iyide oynamalı - aksi takdirde ağır söveceğim.

zaha-icardi-tete-demirbay-zart zurt bunlar niye çözsün abi acele acele panik hareketlere gerek yok hazır oldukları kadar oynarlar.
hatta torreira'da maç temposu olarak hazır değil oda bir risk zaten.

kusura bakmayacaklar son maç oynayan arkadaşlar bizide bu maçtan ayıklayacaklar, çağdaşın bize nasıl bilendiği ve ters oyunculara sahip oldukları ortada. Ama atla deve değil güçleri belli.

Beyler maçın tekrarı saat kaçta olur yahut 90dak izleyebileceğimiz bir yer var mı?

Belki kacirabilirim, ama ligin ilk 90dak görmek istiyorum.

Beinsport Yayın Akışları bir türlü gösteremedi doğru dürüst

bir şekilde kazanmamız lazım.
oliviera oynamalı hatta iyide oynamalı - aksi takdirde ağır söveceğim.

zaha-icardi-tete-demirbay-zart zurt bunlar niye çözsün abi acele acele panik hareketlere gerek yok hazır oldukları kadar oynarlar.
hatta torreira'da maç temposu olarak hazır değil oda bir risk zaten.

kusura bakmayacaklar son maç oynayan arkadaşlar bizide bu maçtan ayıklayacaklar, çağdaşın bize nasıl bilendiği ve ters oyunculara sahip oldukları ortada. Ama atla deve değil güçleri belli.
torreirayı oynatmayarak mı hazırlıyoruz. ilk yarı oynasın 2. yarı cıksın

torreirayı oynatmayarak mı hazırlıyoruz. ilk yarı oynasın 2. yarı cıksın
oynamasın demiyorum zaten. Hatta oynasın ama o bile bir risk bu 1
2. hususta fantastik fantastik kadrolar kurup zaha - icardi eklemlemeye çalışmak saçma , durumlarına göre oynayabilirlerse oynatır hoca ama hazır olan kadroda kusura bakmayacak çıkacak sahada bir şeyler gösterecek.

sürekli yeni gelene bağımlı , kalanlar bok gibi algı yapmaya gerek yok diyorum

Geri
Üst Alt