⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

1 dakika oyun
2 dakika sakatlik
1 dakika oyun
2 dakika su molasi
1 dakika oyun
2 dakika oyuncu degiskligi.

Futbol buna bir cözüm bulmali.

valla kimse bana avrupa maçları türk takımlarını etkilemiyor demesin,lubiana maçındaki fizik gücü nerde bu nerde, tamam okan hoca hatalı ama bu da etkiliyor, barçaya elendiğimiz sene grup maçları dönüşü 6 maçın 5inde puan kaybetmişiz mesela, fbnin mutlaka ama mutlaka gruplara kalması lazım

Yalnız "GS lige kötü başlasın" fikstürü bu sene işe yarayarak başladı...

Yazık oldu ancak sorun değil beni en çok üzen zayıf rakibe karşı berkan barış dubis bakambu vs ile üstünlük kuramamak halbuki onlara da çok iş düşecek maratonumuz bu yıl epey uzun. hayırlısı olsun ortasahaya takviye gelecektir zaten moral bozmayın.

Angelino gibi ben de oynarım bu yaşta. Barış Alper'in 80 dk sahada kalması da skandal. Bu ne lan geçen sezonun aynısı demek istiyorum. Sonu da aynı olsun inşallah.

Berbatmi desem vasatmi desem cöpmü desem ne desem bilemedim ama insanın aklına bile gelmediği küfürler ettim..

Takımda çok eksik var malesef geçen seneki yorgun kadroyla lige başlıyoruz bundan sonra mbappe al 8-10 numaran yok boşa oynarız

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu adamlara 5 tane falan sallamamız lazımdı.
İkinci yarıyı tamamen boka attı herif. Kerem sağda oynayamaz barış zaten sıçtı beyin tribi bu. Oyuncu yok rashicayı alın tavrı bu.

Barış Alper 11 olmaz. Kerem bu haliyle götü kalkık takımın kralı benim der gibi oynuyor olmaz. Oliviera'ya yorum bile yok. Kerem D. için bir şey diyemem henüz. Kaldık Zaha-İcardi'nin şapkadan tavşan çıkartmasına.

Okan Buruk hâlâ yanlış oyuncu değişiklikleri yapıyor. Şu keremin 90 dk oynamasi skandal.
Kimin kötü oynadığını felan görmüyor ya ezbere değişiklik yapıyor.

Kerem Demirbay iyi oynadı, zaha hazır değil, angelino da hazir olmaya başlıyor ortaları çok etkili bir de şu driblinglerini yapsa iyi olur. Icardi de hazir değil

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt