SL 23/24 H:10 | Pendikspor 0-5 Fenerbahçe | MS | 29 Ekim

Wellingtonun stoper oynadigi takimdan ne hayir gelir ilk 10 dakikada 2-0 olur

Fb derbi dışındaki İstanbul deplasmanlarında takılmıyor uzun zamandır. Bu maçta da kayıp geleceğini sanmıyorum. Avcı iyi hazırlanırsa Kadıköy'deki ts maçında beraberlik olabilir anca.

Fener’in puan kaybedecegi hafta ya trabzon maci yada adana demir maci

Iki hafta üst üstte de olabilir

Genel de trabzon koyuyor ve dagiliyorlar,trabzon bu sekilde motive olacaktir diye düsünüyorum

Fener’in puan kaybedecegi hafta ya trabzon maci yada adana demir maci

Iki hafta üst üstte de olabilir

Genel de trabzon koyuyor ve dagiliyorlar,trabzon bu sekilde motive olacaktir diye düsünüyorum
Trabzonda olsa ok ama Ts Kadıköy'de max 1 puan alabiliyor. Dağılma işi olmaz o yüzden.

Fb ye yatma ihtimali görece düşük olan 5 takımdan biri. Pendik, İstanbul, Konya, TS ve ADS. Puan alırsa bunlar alır. Biz zaten iki maçta çakar geçeriz geçen sezonun kopyası olur.

Fikstüre bak lokum gibi halen kek takımlarla oynuyorlar.

Trabzonda olsa ok ama Ts Kadıköy'de max 1 puan alabiliyor. Dağılma işi olmaz o yüzden.

Dagilma derken iki hafta üst üstte puan kaybi olabilir anlaminda ic saha trabzon ardindan adanademir deplasmani

Yoksa son haftaya kadar sürer yaris gecen sezon oldugu gibi

Pendikin yeni hocası iyi gibi puan almasını bekliyorum

Eee abi kacta kac yapacak bunlar yeter artik ama. Yazin ordan pendigime 1 puan en kotu

Güzel ayar çekmişler. Kek gibi fikstür awq

diğer hafta da Kadıköyspor fln gelir herhalde

uçan kaçan real e 4 barcaya 5 atan fener ile aramızda 2 puan var. ve tarihlerinin en ballı fikstürü ile başladılar.

bu dönemi kayıpsız atlatırsak stresi robot olsa yiyecekler. şuan itibariyle 2 derbi oynayan Gs a en az 6-7 puan fark atmaları lazımdı. bu bile stres için yeterli bir etmen.

Geri
Üst Alt