SL 23/24 H:10 | Pendikspor 0-5 Fenerbahçe | MS | 29 Ekim

bu sene saha içi-dışı bambaşka organize olmuşlar. bence şampiyonluk şl'de çeyrek final kadar zor nerdeyse

Her kazandigimiz mactan sonra olan olmayan her seyde zirliyolar. Korkudan altlarina edecekler. Ligi bir an once bitirmeye calisiyorlar. Ilk yari fisksturunu ona gore diAyn etmisler zaten. Mancini'li sezon gibi.

Geçen gün kendisini Pendik merkezde yakaladım ve gerekli talimatları verdim. Rahat olun.

45139b0231b63b33735d5f7ab996d0c1.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Djiku 4-5 hafta yok. Bu maç bir sakatlık ya da bir kart cezası bekliyorum. Fener yavaştan dökülmeye başladı.

Djiku 4-5 hafta yok. Bu maç bir sakatlık ya da bir kart cezası bekliyorum. Fener yavaştan dökülmeye başladı.

İlk haftalardaki hakem “hataları” yine devreye girer o zaman.
Bugün yine çok büyük bir “hata” bekliyorum şikecilerin lehine mesela dünkü ağlamalardan sonra.

İlk haftalardaki hakem “hataları” yine devreye girer o zaman.
Bugün yine çok büyük bir “hata” bekliyorum şikecilerin lehine mesela dünkü ağlamalardan sonra.
Fanatik fbli arkadaşla izledik maçı. Hiçbir pozisyonda laf etmedi. Hatta ofsayt için vara gidildiginde sovdu bariz ofsayt diye. Neye ağlıyorlar bunlar yaw. Ortada hiçbir şey yok.

Fener bu sene uzak arar yapar. Bu sene o sene artık.
Her şey bitti...

Tarih tekerrür edecek mi acaba 🤔

Bu maçı yine rahat alırlar Pendik aşırı zayıf takım

Ama şikeciler için lig bu haftadan sonra başlıyor

Bu maçtan sonraki fikstürde devre arasına kadar oynayacakları 9 maçta sadece İstanbulspor ve Sivas maçları rahat geçer geriye kalan 7 maçta şapka düşecek kel görünecek gibi duruyor

Geleneksel Kasım ayı şenlikleri başlayacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi hakem hatasına filan gerek yok rakip takımlar zaten mücadele etmiyor bir Antalya oynadı onlar da zorladı zaten dün vatan savunan Rize 5. dakikada Symzanski'ye altı pastan şut çektiriyor yanında bir tane Rizeli yok Dzeko yürüyerek çalım atıyor Rizeli müdahale etmiyor böyle olunca maç çözmüş olurlar tabii Pendik bu kafada olmazsa en azından 20 dakikada 0-2 oynamazlar yenilmeleri anormal olmaz ama sanki deli dehşet basıyorlar gibi her maça bedavadan önde başlıyorlar

şans bir kerede yanlarında olmasın artık. ismail kartal kadar şanslı, kısmetli hoca görmedim. pendikspor un en saça şutu bile gol olsun, fenerbahçe de direkleri dövsün, auta vursun, 1 puan bile alamasinlar.

Fenere 3 puan yaz geç

Puan kaybedecekleri maç bu maç değil

Geri
Üst Alt