SL 23/24 H:10 | Pendikspor 0-5 Fenerbahçe | MS | 29 Ekim

Satılmış rakipler, başka bir açıklaması olamaz. Pres yok, baskı yok. Kaleci eliyle alıp kaleye sokacak neredeyse.
Daha önce bir cok kez dendigi gibi bu kücük takimlar bastan kaybetmis olarak sahaya cikiyor. Mücadele, pres, baski falan hic bir sey yok. Buyur ediyorlar.

Bahadir Güngördü isimli Ankaragücü kalecisi bize karsi hayatinin macini oynadi. O performansi bir daha asla gösteremez.

ligde çok takım var gibi geliyor bu kadar vasat fubtol izledikçe.

Sosyal medyada alayının götü kalkık halde. Bunları yine içerde-dışarda yeniden kucağa almak nasip olur inşallah.

Fener’in ilk yarı şut bile yememesi.

Pendik ilk yarı isabetli şut yok
Hatay ilk yarı isabetli şut yok
Kasımpaşa sadece 1 isabetli şut
Rize sadece 1 isabetli şut
Başakşehir isabetli şut yok
Alanya sadece 1 isabetli şut

Antalya hariç iki pas yapabilen takım yok. Bunlar kendilerini dev aynasında görüyorlar ya 1 tane adam akıllı takımla oynamadılar, göreceğiz bundan sonra
böyle diye diye 10 hafta oldu. daha gümrük, sivas, konya, kayseri ve istanbul var. hangisi puan alacak bunlardan? rize-hatay-kasimpasa gibi yukarida olan takimlar bile OYNAMADI bunlara karsi. oynayamadi demiyorum. oynamadilar.

eyüpspor falan da aynı şeyin laciverti

Küfretmek istemiyorum. Yürüyerek ceza sahasına geliyorlar. Futbol böyle bir şey değil. Halı saha maçında bile yürüyerek rakip kaleye gidemezsiniz. Yani imkanı yok.

thuram rassoul mijdtso romero diaby hassan eze falan hepsi bize karsi oynamak icin nasil kivranacak göreceksiniz. keske haftaya kasimpasa yerine sunlarla oynasaydik. defterlerini dürmek nasip olurdu ne güzel.

Bu arada yalı bey pis işlere şimdi girmiyor bana göre ,esas fikstür terse dönünce ligin 2.yarisina görün bakın kırmızılar penaltılar neler olacak

thiam'i fener'e bedava gönderen kasimpasa ile umut'u fener'e bedava gönderen pendik arasinda fark görmüyorum. ikisi de ilk yaridan maci bitirdi zaten. orada bile fark yok.

Djiku ve Fred' in FB nin önde baskılı oynamasında en önemli oyuncular olduğunu söylüyordum. İkisi de sakatlandı, kem gözlü müyüm ne? Yeni hedefler belirleyeyim bari!:asd:..Mesela Kahveci gözüme batıyor, kendini aştı sevimsiz...

Kimsenin ağır sakatlık yaşamasını istemem ama ufak ufak sakatlıklarla birkaç ay oynamasalar fena olmaz...

Kaleciye baskı yapan yok. Kovaya 1 tane geri pas geldi, onu da taça attı. Cidden bir numara yok bu mallarda ama oynayan rakip yok. Avrupa'da bile denk gelmedi düzgün takım. Twente bunları tokatlıyordu, kırmızı yediler salakça.

Geri
Üst Alt