SL 23/24 H:10 | Pendikspor 0-5 Fenerbahçe | MS | 29 Ekim

bu ne oglum 38 maçta 35 galibiyet falan mı alacak bunlar ? isterlerse her maçı paf takımla oynasınlar bu kadar galibiyet serisini yeryüzünde bi takım nasıl yapabilir anlamıyorum? ligimize real madridi koysan bi maç kuş taşa çarpar berabere biterdi. harbi insanın sinirini bozacak bi seri yakaladılar. 20 civarı maçın tamamını kazanmak harbi imkansız. bu gidişin bi de tersi olacak. doğaya aykırı bu kadarı çünkü. işte tersine dönünce bakalım dağılma olacak mı yoksa kaldıkları yerden devam edecekler mi? asıl ligin kaderi o zaman belli olacak.

Bazı arkadaşlar bu sığırlarda çekiniyor lakin ben daha cekinmeye gerektirecek 1 tane bile maç izlemedim ,farklı maçlar izlemiyorsak tabi

murat başkan ve kralarda'nın ekibi hakkında böyle konuşmayalım. bu dyların zaten fbli yöneticisi filan vardı bize laf atan, bütün cimbombluları kadro dışı bırakmalarından belli.
farketmez taraftarı olmayan semt kulüplerinin süper ligde yeri yok başakşehir dahil

Rize maçı, alanyaspor kalecisi, şimdi Pendikspor kalecisi bir maç daha vardı aklıma gelmedi ama bu maçların en az ikisinde şike var

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani bir şeyler olduğu o kadar netki, ulan bari biraz çabalayın çaktırmamak için.

Fener’in ilk yarı şut bile yememesi.

Pendik ilk yarı isabetli şut yok
Hatay ilk yarı isabetli şut yok
Kasımpaşa sadece 1 isabetli şut
Rize sadece 1 isabetli şut
Başakşehir isabetli şut yok
Alanya sadece 1 isabetli şut

Antalya hariç iki pas yapabilen takım yok. Bunlar kendilerini dev aynasında görüyorlar ya 1 tane adam akıllı takımla oynamadılar, göreceğiz bundan sonra
kuslar iyi olduğu icin rakipler gelemiyor sen bilmiyorsun

Girdikleri her pozisyon bir şekilde gol oluyor, oynadıklarının üstünde gol buluyorlar, bu momentum tersine döndüğünde patır patır dökülecekler.

fenerbahçe'nin bizden iyi yaptığı da bu. ceza sahası içinde daha kolay çoğalıp daha bilinçli hareket ( pas, şut, konumlama) edebiliyorlar. bu da ceza sahasına taşıdığı topları daha kolay gol pozisyonuna çevirebilmelerine dolayısıyla bize göre çok daha kolay skor yapabilmelerini sağlıyor. burada bizden farkları oyuncu kalitesi olmadığına göre antreman çalışması kalıyor sebep olarak. okan hoca'nın artık bu konuda takımı geliştirmesi şart. yoksa ceza sahası tercihlerinde iyice anadolu takımı gibi olmaya devam ederiz
okan hocayı eleştiriye varımda ismailin okan hocadan daha iyi olduğunu ima etmeye bile dayanamam.İsmail kim ? ne başarısı var kaç kulüpten kovulmuş.Lütfen az mantıklı olalım

Pendik soldaki adam takım çıkacaklen 2 kez üstüste rakibin ayağına atıyor topu
Sonra da arkadaşına kızıyor

şike net mali koç yazın fıtratımızda olmayan şeyler yapacağız demişti

Hahahh pendik boş kaleye atmadı
Edit: kaleci müdahale etmiş

livakovic'in üstünde forma değilde baskılı Tshirt mü var ya

Bu maç son beleş maçları

Bundan sonra devre arasına kadar Sivas ve İstanbul maçları dışında tek kolay maçları yok hep birlikte güleceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçı satanlardan biride erdem

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt