Volkan Sonmez
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2023
- 4.882
- 3.846
- 498
dünyanın en kalitesiz ligi yabancı sayısı serbest olsa bile bişey değişmeyecek gibi çünkü yabancılarda rezalet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rize kasımpaşa ve başşakDüşmesi gereken o kadar çok ifb yalamasü takım var ki hangisi düşsün diye kararsız kalıyor insan
Banane senin yarron nerede adminim ben alamadım bodrumda stok yok. Ankaraya gidiyorum 15 gün bulacağım!O senin beceriksizliğin
Yarro Danimarka’da, o bile aldı
Karambole bu başakşehir leşleri düşer belki
Maçı izlemiyorum sakatlık mı oldu. Ludogorets maçında kötü oynuyorlardı karşı takımın çöplüğüydü tamamenZorlu fikstüre girmeden pert oldular yalnız. Bence bu planlamanın acısını çekecekler devrenin kalanında.
Sağlıkli spor yapiyorKeşke biri şu pendik solbekte oynayan Sekuera’nın maç performansını hazırlasa
daha iğrenç tezahürat duymadım. Bozalım oyunları ne yakurulan ittifakları
bozalım oyunlarını
yıkalım tüm stadları (yahut sinkaflı analarını diye de söylüyolar)
kanarya
kaldıralım kupaları
Samsun hatay alanya say say bitmiyorrize kasımpaşa ve başşak
Çok şükür Kasım ayı geldi. Adamakıllı maçları olacak artık!

Hepsini toplasan 1 takım etmezZaten istanbulda bu kadar takım çok fazla
Keşke şu semt takımlarının hepsi düşse
Başak, pendik, istanbulspor, karagümrük, kasımpaşa
bilmem mal gibi 90 dakka bunu söylüyolardaha iğrenç tezahürat duymadım. Bozalım oyunları ne ya
Büyük ihtimal Becao yanında haftaya Oosterwolde oynar mı diye deniyor. Tabi 2 farklı öne geçince daha rahat hem oyuncu dinlendirebiliyorsun hem de taktiksel anlamda farklı şeyler deneyebiliyorsun.Becao da mı sakatlandı neden çıktı
Aralığa kadar bulamazsan söyle, ayarlarız.Banane senin yarron nerede adminim ben alamadım bodrumda stok yok. Ankaraya gidiyorum 15 gün bulacağım!
İlaveten Fenerbahçe düşüşleri Kasım aralık ayında başlar. Ben bu saçmalığın sezon sonuna kadar devam edeceğine i-nan-mı-yo-rum!