Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.175
- 66.300
- 4.843
Şikenin belgesi olmaz bu savcıların işiValla şike Mike deyip duruyoruz Pendik oynamıyor diye. Yönetimin elinde gerçekten belgeler varsa ortaya çıkarsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şikenin belgesi olmaz bu savcıların işiValla şike Mike deyip duruyoruz Pendik oynamıyor diye. Yönetimin elinde gerçekten belgeler varsa ortaya çıkarsın.
kimmişfbde biri daha pert
Yarro isimli birinin kolpasini ciddiye alamam. Nereden almış? Ankara'da yok stattan mi almış?Keramettin adminin yarro bile almış biz alamamış
Belge yoksa savcı ne yapacak?Şikenin belgesi olmaz bu savcıların işi
sağ arka adale sametkimmiş
rıdvan makas açıldı dedi. fbye domalan tüm hocalar tekrar etmeye başladı. cbye söyleyip getirtirir bu herifi küçümseme16 bence iyi, play-off da oynanmaz bence, ligde en az 10 tane ikinci lig takimi var
sağ arka adale samet
rıdvan makas açıldı dedi. fbye domalan tüm hocalar tekrar etmeye başladı. cbye söyleyip getirtirir bu herifi küçümseme
Yarro danimarkadan almış ama benim vizem yok tmkYarro isimli birinin kolpasini ciddiye alamam. Nereden almış? Ankara'da yok stattan mi almış?
Cbnin eşi ridvani havaalaninda kovmustu. Rıdvan dışlandı.sağ arka adale samet
rıdvan makas açıldı dedi. fbye domalan tüm hocalar tekrar etmeye başladı. cbye söyleyip getirtirir bu herifi küçümseme
Vay TMK. Şaşkınım. Utanıyorum.Yarro danimarkadan almış ama benim vizem yok tmk
Küfür imasindan raporladimVay TMK. Şaşkınım. Utanıyorum.
Belge dediklerin polisin dinlemesiyle ve kamera kayıtlarıyla yaptığı takiplerdi bunu yaptıracak tek güç savcı zatenBelge yoksa savcı ne yapacak?
Ayrıca mis gibi belgeler vardı 3 Temmuz'da.