- 6 Eylül 2014
- 93.088
- 64.090
- 4.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uçup kaçan febeyi hem fikstürü tersine dönmüş hem de şu ikramcıların puan alma zorunluluğu içine girdiği ligin 2. yarısında da göreceğiz. Daha tam ritim yakalayamamış + devamlı hırpalanan halimizle sadece 2 puan geride olmamız geceleri uykularını kaçırmıyorsa hiçbir şey bilmiyorum.
fenerli arkadaşlarım bile farkında adam gibi rakiplerle oynamadığının ama yan çiziyorlar. Bu sene de pek top oynadığı söylenemez bunların, birazcık direnç gösteren takıma karşı afallıyorlar. Tek artıları geçen seneye göre az gol yemeleri.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fener genelde hep ayni tarz golü atiyor, kanatlardan bindirip sifira iniyorlar, defansin arkasina pasi atip ordan birileri sut cekip gol atiyor. Ortadan aslinda nadir gol atiyorlar. Feneri durdurmak istiyorsan kanatlari kitliyeceksin.Fener’in oynadığı 10 takımdan 3’ü yeni çıktı lige
Kalan 7 takım geçen sezon iki maçta Fenerbahçe’den aldıkları toplam puan:
Antep 0
Ankaragücü 0
Antalya 0
Alanya 0
Baiakşehir 0
Kasımpaşa 0
Hatay 0
*Antep ve Hatay 2. Maçlarında hükmen yenik sayıldılar.
Demem o ki geçen sezonda bu takımlar Fener’e tüm maçlarını kaybetmiş, bu fikstür geçen sezon da olsa muhtemelen 10’da 10 yapacakmış
Gecen sene kasimpasanin kalesinde de bu varmis ondan sonra hiç oynamamis. Ordada 5 yemiş fenerdenşaşırtmadı maçı izlemedim twitte gollere bakmıştım belliydi böyle bir şey çıkacağı kaleci facia
gs dışında diğerlerine pek bakmıyorum ahbabGecen sene kasimpasanin kalesinde de bu varmis ondan sonra hiç oynamamis. Ordada 5 yemiş fenerden
Pendigin kalecisi yabancı degilmiydi