- 31 Ağustos 2021
- 73.556
- 52.609
- 3.883
ulen TS BJK hariç tüm kazık deplasmanları ilk yarıda mı oynuyoruz biz.Ilk yaridaki kalan 9 macta sadece iki istanbulda disinda mac gozlemledim, hatay ve sivas
@Hayri Cund bu muhim tahlili yorumlar misin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulen TS BJK hariç tüm kazık deplasmanları ilk yarıda mı oynuyoruz biz.Ilk yaridaki kalan 9 macta sadece iki istanbulda disinda mac gozlemledim, hatay ve sivas
az daha böyle oluyorduk. bir daha böyle saçma sapan herifleri gündeme getirmeyelim
Müsabaka'ül wery toughIlk yaridaki kalan 9 macta sadece iki istanbulda disinda mac gozlemledim, hatay ve sivas
çeşitli sinan engin kesitleribu takım şampiyon olamaz
Ilk yaridaki kalan 9 macta sadece iki istanbulda disinda mac gozlemledim, hatay ve sivas
Bazıları faul veriyor bazıları vermiyor, bu faul mu değil mi anlamadım. Ama penaltı ve ofsayt pozisyonlarını sallıyorlar, alakası yok ikisinin de. Biri de VAR çizgi çekmedi yazmış, çizgi vardı. Algı yaratmakla ilgili bir konu.

Abdülkerim pozisyonuna algı yapıyor palamutCanim dumani ustunde firinda PALAMUT cekti..!
Guzel bir bayan cagirip yiyim bari![]()
Abdülkerim pozisyonuna algı yapıyor palamutCanim dumani ustunde firinda PALAMUT cekti..!
Guzel bir bayan cagirip yiyim bari![]()