⚽ SL 23/24 H:10 | Rizespor 0-1 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Yedekleri ne zaman oynatsak ekibimiz Sultanahmet'e dönüyor.
Yedekler derken Ziyech, Mertens, Kerem D gibi adamları bir şekilde oynatmak lazım. Üst üste aynı kadro ile çıkacaksak bu geniş kadroyu neden kurduk.

Bu adamlara yarın ihtiyacın olduğunda nasıl motive edeceksin? Bana 12-13 oyuncu yeter cl+ligi çıkarırım diyorsan o başka

Yedekler derken Ziyech, Mertens, Kerem D gibi adamları bir şekilde oynatmak lazım. Üst üste aynı kadro ile çıkacaksak bu geniş kadroyu neden kurduk.

Bu adamlara yarın ihtiyacın olduğunda nasıl motive edeceksin? Bana 12-13 oyuncu yeter cl+ligi çıkarırım diyorsan o başka
Yarın ihtiyacım var diye bugün alacağım puanı riske sokamam. Ziyech gol attığı Başak maçında bile fizik olarak ölüydü. Mertens 45 dakikadan fazla oynayınca keza öyle. Sergio Demirbay falan oynayınca orta sahanın direnci direkt düşüyor. Salı Cumartesi arası uzun sayılır. Rotasyon içerde Paşa maçında yapılmalı. Milli ara dönüşü Alanya maçında da yapılabilir. Deplasmanda kadroyla oynamayı doğru bulmuyorum

1695583674879.webp

Hocanın fazla rotasyon yapması sürpriz olur. Bariz şekilde tutmayan adamları zor oynatır gibime geliyor. Devre arası operasyon isteyecektir.

Puan kaybi gelir diye dusunuyorum
Icardi Oynamaz o olmadan mac kazanmamiz imkansiz gibi
takim cok yorgun rize bize hep hayvan gibi oynamistir

Eger bir sekilde hatay rize kasimpasa 9 puan koyarsak ozaman ligte avantajli duruma geceriz

Ülkemizdeki kariyerine rizespor denen camiada başlamasına rağmen Kayserispor ve Denizlispor takımlarında efsaneleşen, 2006 yılında fenerin şampiyonluğu kaybettiği maçta Denizlispor'un kalesini koruyan, Kamerunlu efsane kaleci Suleymanu Hamidou'yu saygıyla analım.

images

Barış
Kerem-mertens-tete
Torreira-sergio
Angel-apo-sanchez-boey
Muslera​

Barış
Kerem-mertens-tete
Torreira-sergio
Angel-apo-sanchez-boey
Muslera​
valla hoca isteyeek aldi biliyoruz falanda angelinhonun satin alma opsiyonunu devreden cikartmak icon bidaha oynamamasi gerekir ama malesef oyle olmayacak gibi goz gore gore o kazigi yiyecegiz gibi

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah icardi olmayınca hücumda oynayanlar illa golü ben atayım diye saçmalamaz bu maçta

Hep geniş kadrodan söz ediliyor da bu kadroya geniş denmez. Solbek yok; Sacha-Abdülkerim-Torreira-Kaan-İcardi-Kerem in yedeği yok, Muslera olmasa Günay' ın ne vereceği belli değil...

Yarim yamalak performans verebilenler, ümitsiz vakalar, ''Ah bir form tutsalar'' diye temennide bulunulanlarla kadro sözde geniş yani...

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Kaan Torreira
Tete Mertens Zaha
Baris

Sanchez, Kerem ve Icardi dinlendirilmeli. Aslında Torreira'da dinlendirlmeli ama onun yerine koyacak oyuncu yok. Dombele, Oliveira ve Kerem Demirbay devre arasında şutlanmali.

Şampiyonlar ligini ayrı tutuyorum, ligde ve kupada oynanabilecek/izlenebilecek 44-45 maç var. İzlemek istemediğim tek maç bu rize deplasmanıdır.

İnşallah bu cenabet yerde oyuncularımız sakatlanmaz

Geri
Üst Alt