⚽ SL 23/24 H:10 | Rizespor 0-1 Galatasaray | MS | 28 Ekim

puan kaybı bekliyorum, takım baya yoruldu bu hafta

Torreira - Kaan yorgunluğunu düşünürsek yerine koyabileceğimiz tek bir adam yok Ndombele, Kerem D, Oliveira ile bu deplasman Bayern deplasmanından zor geçer.

Rotasyonla bile içinden geçeceğimiz geçmemiz gereken gudubet rakip. Tiksiniyorum bu deplasmandan!

Bu itlere patlasak şöyle 7-8 tane atsak ne güzel olur.
Bayern'e karşı oynayıp Rize'ye gidip konsantre olmak zor tek teselli Salı-Cumartesi yani 4 gün var Çarşamba-Cumartesi olsa muhtemelen işimiz daha zor olacaktı.

Maçta bulduğumuz her pozisyonu gol yapmamız lazım. Fener puan kaybı yaşamış olsa kredimiz olacaktı ama hiç kredisiz devam ediyoruz daha da ne kadar devam edebiliriz hiçbir fikrim yok.

Yedeklerimiz çok kötü ya rotasyon yapacak adam bulamıyorum. Mecburen yine benzer 11'le oynamalıyız 1-2 değişiklikle
valla eylül ayından beri herkes gs'nin kadrosu daha iyi diyor ama fb'nin kadro daha iyi, geniş ve rotasyona uygun

2-3 oyuncu dışında giren çıkan farketmiyor fbde (fred,symanski, ehh birazda dzeko).

Muslera
Boey Davinson Nelsson Abdülkerim
Kaan Torreira
Tete Demirbay Zaha
Barış

Birine patlamamız lazım. Geçen yıl Başakşehir maçını hatırlayalım. Herkesin kesin puan kaybedeceğimizi düşündüğü maç ile başlamıştı hikaye. Bence o maç bu maç. Hem rakibin Rize olması, hem de yenilgi sonrası rakiplerin ağzından akan salyaları geri yutturmak için o maç bu maç.

Sezonun lig açısından en önemli maçları önümüzdeki Rize, Kasımpaş ve Hatay maçları oldu. Bu üç takım da fb maçlarında tuhaf bir şekilde oynuyorlar. Bize gelince sanki şampiyonluk ya da ligde kalma maçıymış gibi oynuyorlar.

Bayern karşısında güzel bir sonuç almış olsak Rize'yi dağıtırdık muhtemelen ama, şimdi bir moral bozukluğundan endişe ediyorum.

valla eylül ayından beri herkes gs'nin kadrosu daha iyi diyor ama fb'nin kadro daha iyi, geniş ve rotasyona uygun

2-3 oyuncu dışında giren çıkan farketmiyor fbde (fred,symanski, ehh birazda dzeko).
Orta sahada ve beklerde kadroları bizden geniş. Forvet yedekleri daha iyi.

Geri
Üst Alt