⚽ SL 23/24 H:10 | Rizespor 0-1 Galatasaray | MS | 28 Ekim

ligdede mi artık devre arası 2 cümle yok full reklam ??

paşa rize vs fbye domalan ekipleri sahaya gömdüğümüzü daha görmedim

Hersey tamamda premier ligte en iyi stoperlerin beklerin icinden gecen zahaya neler olmus taninamaz halde adamin ozguveni gitmis resmen acaip birsey

Kerem Demirbay-Mertens komedi gibiler.Kerem cok top kaybi yapiyo.Zaha’nin naptigi belli degil.Takimda Boey-Torreira-Davinson-Abdul disinda is yok.İcardi’ye bi tane top atamadik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem iyice Sneijder gibi oldu Keremistler sahanın ortasına etse savunuyor Antikeremciler de 3 gol 3 asist yapsa bile eleştirecek bir şey buluyor bu yolun sonu iyi değil iyi olunca oynayacak kötü olunca oynamayacak bu tartışmanın sorumlusu Okan Buruk geçen sene ne güzel kesmişti berbat oynarken

Daha 9. Dakika Abdülkerim nefes alamıyordu, 40 yıllık hoca terim bile hata yaptım rotasyon yapmalıyim demişti. Bu maç icardi hariç herkesin rotasyona girmesi gereken bir maçtı çünkü takım bitmiş bitmiş
Rotasyon yapsak 0-0'ı bile koruyamazdık. Demirbay Mertens takımın geri kalanından da kötü

Zahaya o maaş yerine 3 sağlam adam alabiliyordun rize maçında bile iş yapamıyor bu nasıl iş anlamadım.

Oyun çok iyi değil lakin fener daha kötü oyunlarla skor yapıyor bizim vurdugumuz isabetli şutlar girmiyor

Geçen seneki takıma dokunmadık sayılır
2 eksik vardı, solbekle 8 numara
Taş gibi bir solbekle 8 numara alsak şu an bundan kat kat iyiydik
Bunu yapmadığımız gibi gittik bir de fena sayılmayacak oyun oynayan Dubois’yı gönderdik

Bizim takim gol atmayi bilmiyor, gecen maclarda da soyledigim gibi attigimiz gollerin buyuk cogunlugu baskiyla onde kapilan toplar ve bireysel yetenekle atilan goller. Bu tur maclarda kisir kaliyoruz.

Rotasyon yapsak 0-0'ı bile koruyamazdık. Demirbay Mertens takımın geri kalanından da kötü

Yok kral, bence daha iyi olurdu, hücumdaki elemanların yürüyecek hali yok, iyi kötü olmaları değil mesele.

Angelino-Kazımcan
Demirbay-Oliveira
Mertens-Tete
Zaha-Ziyech
Barış-Kerem

Geri
Üst Alt