⚽ SL 23/24 H:10 | Rizespor 0-1 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Takımın neler yapabileceğini Bayern maçında gördük zaten 3 puan iyidir deyip geçmek lazım.

Saka maka Muslera’da iyi toplar atti ve guven verdi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Çok zor ve pislik bir takımdan kurtulduk derbi kazanmis gibi sevindim bu Rize ise en beter yerlere düşerler umarim

Çok iyiydi ama sol bek olmaz orada çok rahat geçiliyor. Kazımcan'ı sol bek koyup onu kazanmak daha doğru devre arasıda yerli devam edecekse Rıdvan'ı falan almalıyız.
Golde yemedi topu çaldı. Sol bek olsun demiyomda angelinho oynamasin. Kazımda heyecan yapmasın mumkunse

Evet @Emre Zeytinli

Neden Prates?
cb30262e-bb0a-4c83-bcb3-709d099ea035.jpeg

Bu yüzden ahbo :ka:

Ben fenerli olsam ( ALLAH MUHAFAZA) bizim sampiyonlar liginde devam etmemizi isterdim. Yoksa Bayern’e karsi oynadigimiz futbol’u ligte oynucaktik ve gelen gecene …

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

bakalalım twitterda rizede kara gece diye algıcılar türemiş mi
edit 21:08 itibariyle ses yok

Bayern maçında bataryayı bitirdik, hala oyun diye eleştirenler var. Ben bu arkadaşların iyi niyetli hatta Galatasaraylı bile olduğunu düşünmüyorum.

10 maç 28 puan üstelik TS, Bjk maçları bitti, üstelik cl maçları var. Cl’de de 3 maç 4 puan üstelik grubunda Bayern, Man Utd gibi takımlar var.

Hala bir şeyler yapıcı olmayan şekilde eleştiriliyorsa sağlam artniyet vardır

torrera-ayhan orta sahasının dışında olmuyor. kaan orta saha olunca torrera dah çok hucum prese katılıyor ve daha etkili oluyoruz

Şu itlere gönül isterdi ki 5 atıp geçelim ama böylesi de bir hayli kudurtucu oldu. Puan kaybını bekleyen herkese girsin Sergio'nun saçma şutu.

Bu adam ceza sahasındayken IQ 0 a düşüyor.

Bu pozisyonda doğru zaten oyuncunun şu an en büyük sıkıntısı son kararları ve bitiricilik onun dışında oyun içinde çok faydalı adam. Topun sende kalmasını sağlıyor oyunu iyi açıyor, pres ve defansa katkıda iyi ama son karar ve bitiricilik geliştirmesi gerekir ciddi sıkıntı şu an ben o yönden de gelişeceğini düşünüyorum bu biraz öz güvenle de alakalı. Lakin bu pozisyonda bu günkü pozisyon aynı değil bu günkü de İcardi'nin başında 2 adam vardı. Lakin açı dar olsa da orada yazmalıydı daha iyi vurmalıydı yani. Seken topta Kerem'in boş kaleye atamamasına diyecek bir şeyim yok zaten.

Bu sezon devamli iyi oyun oynamasini bekliyorsak takimdan, 11+ 5 toplamda min 16 oyuncu ayni seviyede performans gostermesi lazim. Bunu elde etmek ise o kadar kolay degil. Kaan oluyor, Demirbay ve Sergio dusuyor. Tete olmuyor, Ziyech olmuyor. Dolayisiyla, su anda bu zamana kadar halen kayipsiz gidiyorsak, epey iyi bir durum. Ama tabi ki, sonradan girenler ile hazir 16-17 oyuncu olmali.

Penaltı verilmedi demişler ama Zaha'nın hafif müdahalesinde adam hemen düştü kendiliğinden. Golde ofsayt yok diyorlar, nasıl anladılarsa onu da. Attığımız golden önce bence de faul var ama bu faulleri bazem veriyorlar bazen vermiyorlar.

Geri
Üst Alt