SL 23/24 H:11 | Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor | MS | 4 Kasım

Hakem tsyi dogradi ama mactan sonra baki yavsagi aglayacak. Bakin görun

Bu maçı kaybettiler belki ama organize örgütün nasıl utanmaz, yüzsüz, haysiyetsiz olduğunu ve şampiyonluk için her şeyi yapabileceklerini gördük. Azıcık yüzü kızaran bir hakem taraf tutmaya çalışsa bile bu kadarından utanır, yapamaz şu maçta yaptıklarını. Sadece Zorbay değil o VAR’daki köpekler de iyi yazılmalı kenara

Fener taraftarı kaleciye niye sövüyor diyorsunuz. Adamlar alışmış bilerek gol yiyen kalecilere. Tabi soverler

Symanski diye bir adam var dediler, ilk defa bir Fb maçını izledim, 112 dk adını duymadım.

fenerbahçe gene umutlanma hapını almış...nasıl inanarak yenildikleri maçta tezahürattalar.

hafataya adanadan sonra göreceğiz sizi

Ne oldu über süper febeye Ne oldu febe övücüler nerdesiniz

Balon patladı

Yine rezil kepaze olacakları bir maçta hakemle maça tutundular

Trabzon'un net golü iptal edildi

FB'ye uydurmasyon bir penaltı verildi

Yetmedi bir tane daha penaltı verildi

Penaltı kaçtı

Yetmedi bir daha tekrar ettirildi

Türkiye'de böyle kollanan bir takım olmamıştır ya

Neyse ki tüm bu kollanmalara karşı mağlup oldular

LİDER GALATASARAY
Penaltilar olmasa rakip kalede tehlikeli olamayacaklar neredeyse. O hale geldiler...

Mete Kalkavan tarafından çok ağır bir operasyon çekildi Trabzonspor 'a!5 gol 2'sini sayma,2 penaltı attır yetmemiş topa ilk İrfabcan değmişken tekrardan 3. 'yü attır, olacak şey değil.Neden bizim maça rakip takım forması ile geldiği belli oldu Mete Kalkavan'nin.Zorbay Hoca' ya da yakışmadı gol iptalleri.

Ay ay ay ay kanarya kuşunun tüylerini yoldular!! Cik cik cik cik!! Aha aha haha! Ay ayol tutmayin beni kolbasti oynicam

SOCKZON 26 YIL SONRA DEPLASMANDA FENERİ YENMİŞ

OHA BE KARDEŞİM

Ekran görüntüsü 2023-11-04 211205.webp

:asd:

Geri
Üst Alt