SL 23/24 H:11 | Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor | MS | 4 Kasım

Rekor ustune rekor kiran, bilegi bukulmeyen Fenerbahce...

Gorduk gorduk. Niye bilegi bukulmuyor gorduk.

3 penalti, yetmedi ilk yari 5 dk ikinci yari 10 dk uzatma, 10 dk uzatma oldu sana 13 dk, buz gibi golu iptal...

Sayalim mi daha.

Rakip satilik olmayinca hakem bile yetmiyor degil mi???

Inter Toto takimi Fener, buraya kadar.

Burasi Premier League degil belki, ama Premier Leagu'de de bu kadar pislik donmuyordur. Allah yardimcimiz olsun. Gozu donmus ahlaksizlarin arasinda kalmisiz. Pes dedim, bu nasil rezalet bir macti, gozlerime inanamadim. Hele yayinci kurulus. Spikere kufretmekten yoruldum. Adamlar kritik pozisyonlari Fener'in aleyhineyse gostermiyorlar lan. Bu nasil bir cendere?

Neyse Tranzonspor'u tebrik ederim. Fener'ide yrndiler, hskemi de, yayinci kurulusu da. Ohh be.

İlk ciddi sınavda patladılar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seyirci ıslıklamaya başlamıştı hakem imdatlarına yetişti
Şu an kaos başlayacakken vay 10 kişi 3-2 yaptık falan diye ertelenmiş oldu

Ama fenerin aslında sakin ve azıcık top oynayan bir takımla oynadığında halini gördük
Umarım diğerlerine ders olur

Yalnız bu hakem olayı artık rezaletin de ötesi oldu
Resmen penaltı uyduruyorlar
O kadar ki osayi kendini rakibin önüne atıyor artık bunu da verir diye

1699121919529.png

Yok abi şu maç 4-0 falan bitmeliydi. Bu sonuç ile sadece 3 puan yitirdiler. Olması gereken gerçekte olacağı ise iç karışıklık ve baş aşağı düşüş olmalıydı ezici bir skor ile. Ancak hakemler K.oç’un koltuğunu kurtardılar tabi şimdilik.

Bu arada Erman hala yayına çıkmadı. Şu sıralar telefonlar paralar uçuşuyordur malum. Algı yönetimi yapılacak çünkü

fb'de övülen isimleri ilk büyük maçta gördük:D

dzeko icardi kıyaslaması yapan alçaklar utanır mı sanmam

Bizim kulübün de açıklama yapması lazım bu çete işi cozuttu. Geçen yılki penaltı rekorunu kırdıkracak tetikçi hakemler

Avcı takımı içindeki salakmi desem fenerli mi elemanlari temizlemeli Mehmet'i oyundan alsa maç çoktan kopardi

Mehmetcan maçı veriyodu zorbayla,pu sana yazıklar olsunlar ovduk bi de topçu diye

Geri
Üst Alt