SL 23/24 H:11 | Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor | MS | 4 Kasım

Kelek fikstür bitti. Fener bu satten sonra küsküyü yer.
Bu anadolu takımları şu zamana kadar yaptıkları saçmalıkları yapmasa öyle olur zaten.Bize karşı uyguladıkları o muazzam konsantrasyonu bunlara karşı da bekliyoruz.Mesela sadık denilen lavuk icardiye özel çalıştım falan diyordu , dzekoya 5 dakika çalışsa maçı alirlardi belki

heis konuşarak geçen kurbaya NKFVAS dedirtebilir misin peki rica etsem
her geçtiğinde nkfvas desin
Blabla NKFVAS.gif

Mevcut hakemlerin içinde en dokunulmazi net olarak kalkavan belli ki eli kolu uzun ne yaparsa yapsın kimse dokunamiyor hatta yönetimler ismini bile zikr edemiyor

Gordugum en yanli yonetimlerden biri olabilir.

1- TS'nin sayilmayan ilk golu tertemiz.
2- Fb'nin ilk penaltisinda Tadic adami cekiyor once.
3- Fb'nin 2. penaltisi bayagi bayagi gri pozisyon. Hafif bir mudahale var ama Crespo mudahaleden cok sonra kendini yere birakiyor
4- Ismail ilk yarida 3 tane orta-sert faul yapti ve kart gormedi. En sonunda bi zahmet kirmiziyi gordu. Cok onceden atilmaliydi
5- Fb'nin 2. penalti vurusunda Mendy erken giriyor diye tekrarlatti ama o topa cikan Irfancan da erken girmisti ve topa dokunan oyuncu oydu. Tekrar edilmesi sacmalik.
6- Kendini bildigin akrobatik sekilde son dakikada penalti almak icin yere atan Samuel'e 2. sari verilmedi.
7- Ts'nin ikinci sayilmayan golu iptal edildigi icin sinirden kapattim ve tekrarina bakmadim. Faul muydu siz soyleyin.

Daha neler neler var da ben yoruldum.

Kisacasi TS dua etsin ki 3 gol atti, yoksa zorla fb'ye galibiyet verilecekti. Baska takimlara da mesaj verildi, 3-4 gol atmazsaniz penaltilarla galibiyetinizi elinizden aliriz. Oyle 1-0 2-1 kazanamazsiniz diyorlar.

Yaziklar olsun.
TS'nin galibiyetine ragmen bunlari yaziyorsak dusunun artik.

Rezil herifler.

Direkten dönen penaltı neden tekrar edildi kaleci müdahalesi yoktu
Kural hatası yaptılar VAR eliyle,ceza sahası ihlali yapan ve topa dokunan ilk isim İrfancan idi, dolayısıyla karar en direkt Trabzonspor lehine olacakken penaltı uydurdular tekrardan.Mete Kalkavan efekti!

Gordugum en yanli yonetimlerden biri olabilir.

1- TS'nin sayilmayan ilk golu tertemiz.
2- Fb'nin ilk penaltisinda Tadic adami cekiyor once.
3- Fb'nin 2. penaltisi bayagi bayagi gri pozisyon. Hafif bir mudahale var ama Crespo mudahaleden cok sonra kendini yere birakiyor
4- Ismail ilk yarida 3 tane orta-sert faul yapti ve kart gormedi. En sonunda bi zahmet kirmiziyi gordu. Cok onceden atilmaliydi
5- Fb'nin 2. penalti vurusunda Mendy erken giriyor diye tekrarlatti ama o topa cikan Irfancan da erken girmisti ve topa dokunan oyuncu oydu. Tekrar edilmesi sacmalik.
6- Kendini bildigin akrobatik sekilde son dakikada penalti almak icin yere atan Samuel'e 2. sari verilmedi.
7- Ts'nin ikinci sayilmayan golu iptal edildigi icin sinirden kapattim ve tekrarina bakmadim. Faul muydu siz soyleyin.

Daha neler neler var da ben yoruldum.

Kisacasi TS dua etsin ki 3 gol atti, yoksa zorla fb'ye galibiyet verilecekti. Baska takimlara da mesaj verildi, 3-4 gol atmazsaniz penaltilarla galibiyetinizi elinizden aliriz. Oyle 1-0 2-1 kazanamazsiniz diyorlar.

Yaziklar olsun.
TS'nin galibiyetine ragmen bunlari yaziyorsak dusunun artik.

Rezil herifler.
Bu pozisyonların hiç biri olmasaydı bile hakem çok yanli bir yönetim göstermiş olacaktı. En az 20 kere faul diye oyunu durdurup butun hepsini Fenerbahce lehine verdi.

son yıllarda gördüğüm en rezil kepaze hakem yönetimiydi orta hakem-var hakem elbirliğiyle

tadicin çekmesi nasıl vardan dönmez akıl alır gibi değil

Geri
Üst Alt