SL 23/24 H:11 | Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor | MS | 4 Kasım

Küçük kardeşimizin bize diklenme çağındayız. 3-4 ay bize diklenirler, sonra biz kimin otorite olduğunu hatırlatırız.

Ounachu üzerine oynuyorlar,olmayan bir sürü faul verildi onunachu üzerinden.net golu de yediler.

ACİLEN PEPENIN CIKIP TREZEGET GIRMESI LAZIM 2. YARI FENER KPEK GIBI SALDIRACAKTIR ACILEN TREZEGET GIRMESI LAZIM COK BOSLUK BULUR

Ts nin %10 000 000 luk golü adeta elinden ÇALINMIŞTIR
o gole foul diyenler koçun paralı üyeleri olabilirler

Bu arada emre zeytinli 2. Gole foul dedi
Ali Koç ayda 1000 dolar varsa hepinizi kudurtacak şekilde yorumlar yaparım inan. :D Ama yok öyle bir şey. Ben formadan çektiğini gördüm. Benim yorumum bu.

Normal bir hakem olsa şu anda maç 0-2 Trabzonspor lehine olur.Fener'de de İsmail'in ayağa basmadan en az iki sarı alıp atılması lazım.Abdullah Avcı 'yi da ayrıca tebrik etmek lazım, isabetli şut atamamiş FB ilk yarıda

Tertemiz golu iptal etti kansizlar

Her maci nasil kazaniyorlar bazi arkadaslar anlamistir artik

Trabzonspor top uzaklaştırma özürlüsü. Vur gitsin vur gitsin

Kadıköy'de kapkara gece. Buz gibi gölü yediler ya itneler

Samet-Qsterwolde ikilisi her türlü bomba. İster yan top ister araya pas. Hepsi tehlike olur.

var ya ön açıdan belli çektiği buradan belli degil

boşa algı yapmaya gerek yok antuya çevirmeyelim forumu
1699117225855.webp

İsmailin bir maçı kırmızı kart gormeden 90 dk tamamlaması zor.2 net sarı kart verilmedi, üstüne golde direkt kendini atti yere

Sametin üzerine oynaması lazım trabzonun.

Samet atılırsa hem bu maçı kaybederler hem Adanademir deplasmanında oynayacak stoperleri kalmaz.

Geri
Üst Alt