SL 23/24 H:11 | Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor | MS | 4 Kasım

İlk yarı gibi devam ederse maç evet. Ama müdahaleler mutlaka olur. Taktik dehası İsmail Kartal müdahale edecektir.
taktigine tukurdugum. o bu degilde biz ilk hafta berabere kaldik sonraki 10mac galibiyet. bunlar yenilirse biz 3 4 mac daha kazandigimizda gecen yil kirdigimiz rekoru tekrar kiriyoruz. bunlar rekor pesindeydi o da ellerinden gider tertemiz altimiza aliriz bunlari yine. birde biz yendik mi tamamdir bu is.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Visca sağa Trezeguet sola bol bol orta

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazıklar olsun sende mi foul dedin yani
Adeta bir insanlık suçu işlendi o golün iptalinde ve sen bu kara karardan yana tavır aldın. Çok büyük hayal kırıklığı oldu
Yorumun objektiflik değil hırsıza yardım ve yatak hizmeti sunmaktır iyi forumlar
İncindim. O çekişte bir sorun yoksa bilemem. Bence sinirlenmenin anlamı yok. Bu Trabzon fenerden puan alacaktır. Serin ol.

mac hakemleri ve var devreye girecektir. kingdullah 3-5 gol yiyip oturur herhal.

Her çekme faul değildir o pozisyonda hiçbir şey yok o şiddetle düşürecek bi çekme yok zaten. Ayrıca çekilen adamın arkaya ivme alıp düşmesi gerekir bu adam öne düşüyor.
temasi alinca birakiyor hemen. en fazla faul yapan oyunculari üstelik en kolay düsen.

1 penalti garanti fenere. Zorbayi baski altina aldilar. Var da ise Mete var. O da gorevini yapacaktir.

İsmail'e, İrfan'a 1 tane kart yok, rakibin golü haybeye iptal edilmiş, gel gelelim maç böyle biterse yinede çıkıp salya sümük zırlayacaklarını cümle alem biliyor. Çünkü ahlaksızlık bunu gerektirir.

İsmail, şu anda fenere kaç penaltı vermesi gerektiğini anlatıyor zorbaya.

ismail hakeme son taktikleri veriyor

İsmail gibi karaktersiz oyuncuların milli takıma seçilmesi utanç verici cidden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzon un sayılmayan golünü gördüm de resmen komedi. Eğer Trabzon puan kaybı yaşarsa sebebi bu verilmeyen gölün yüzünden olcak.

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllll

Geri
Üst Alt