⚽ SL 23/24 H:11 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 3 Kasım

Muslera
Boey Sanchez Bardakçı Kazımcan
Torriera Kaan
Tete Aktürk Zaha
İcardi
Nelsson-Kazo
Ziyech-Tete

46. dakikaya bu şekilde başlamalıyız.

Bir şekilde skor bulabilirsek de hemen İcardi ve Torriera'yı oyundan çıkartmalıyız.

Tüm takımlar şu anda ne hikmetse bize bilenmiş durumda. Sadece rakibin bize ve fenere karşı oyunlarını izlerseniz anlarsınız. Bize karşı herkes ful konsantre oynuyor. Kale önüne otobüs çekiyor. Fenere karşı ise tam tersi. Heryer yol geçen hanı...
Hakem de tırsmış her pozisyonu rakip lehine çalıyor.

Herşeyi ortaya koyduğumuzda bu takım kötü falan oynamıyor...

abdülkerimin sol bek oynamasından daha kötü bir tercih varsa o da davinsonun sol stoper oynaması bütün geriden oyun kurma işini bitirdi okan buruk

Herkes tutturmuş bir Nelson çıksın

Nelson oldukça iyi oynuyor

Neden çıksın yahu

Takımda şu anda aksayan en net isim Kerem ondan sonra da Kaan

İkinci yarıya Kerem yerine Barış girebilir

Ziyech'de 10 numaraya geçer

kerem yerine arda güler tarzinda adam lazim, aslinda ziyech orada oynamali kerem yerine de tete

Anlamadığım maden 10 nolu sistem oynatacaksın bu takıma neden 10 no aldırmıyorum.Su sistemin ilacı belli talisca

kural 1 salak press futbolu son bulmalı

cesur bi hoca olsa

icardiyi cıkarır

zahayı forvete koyar keremı sola ziyech ortaya tete saga

ama cesur bi hoca yok

katılıyorum kesinlikle.

Mertens Icardi değişip Kerem sola (icardisiz biraz daha topla oynmaya çalışacaktır) mertensde merkezde top tutabilirse goller rahatça gelir düşüncesindeym

Yahu antep maci haric rahat mac izleyemiyoruz. Tamam anladik cl icin böyle ama bari bi 20-30 dakika yardirin alin su maci öyle top cevirin. Maclar böyle gitmez hep

katılıyorum kesinlikle.

Mertens Icardi değişip Kerem sola (icardisiz biraz daha topla oynmaya çalışacaktır) mertensde merkezde top tutabilirse goller rahatça gelir düşüncesindeym
biz burda boşa konusuruz okan buruk yönetir

Geri
Üst Alt