⚽ SL 23/24 H:11 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 3 Kasım

Hiç bir maçı rahat alamıyoruz. Mertens'in alınması daha iyi olurdu. Zaha, Torreira ve Abdülkerim aldı maçı.

Kasımpaşa dandik bir takım değil bu arada bilmeyen renkdaşlar bilgi sahibi olsun lütfen. Kazandık koyduk acı acı böyle ciner medya gitsin ötede ağlasın şimdi.

Strese girdim ama Bayern Munchen maci var diye gene rolantide oynadik. Neyse, 2 kulvari da hala goturmeye devam ediyoruz. Bu olumlu. Milli ara da gelsin artik da dinlensin takim.

Maç mi izledim 500 kilo çuval mi tasidim anlamadım.

Torreira sen iyi ki varsın. Senin gibi birtane daha bulmamız Lazim

nelsson'un gönlü hoş olsun diye bu tarz fanteziye girmeye gerek yok sanırım bir daha

Kağıt üzerinde iyi kadromuz olabilir ama oyuncuların çoğu kötü performans sergiliyor. Bazıları ise bu formayı giymeyi bile hak etmiyor.

Bu maçtan Okan hoca dersler çıkarmalı

Öncelikle Abdülkerim sol bek değil ve asla orada oynamamali.
Kerem bir Hagi değil, rezil oynadığı maçta 80 dakika oyunda kalmasının hiçbir sebebi yok.
Stoper tandemi sakatlık olmadan bozulmamali, nelsson kaç tane hata yaptı bugün, bir daha kupa maçları dışında oynamamali.

oh be izlememk icin kendimi zor tuttum sonunda bitti cile. ne bozuyorsun takimi boyle macta son sira takimlarina deneyecegi seyleri gol kralliginda yarisan heriflerin ve fb yancisi takimin macinda 3 lu denemeler. ne gereksiz bir macti. neyse her ne olursa olsun boyle oyuna ragmen 10maclik seri.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt