⚽ SL 23/24 H:11 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 3 Kasım

Süper ligde rekor üstüne rekor kıran Avrupa devlerini dize getiren Okan Hocamı bu platformda acımasızca bir şekilde eleştiren insanlar var. Taktik teknik eleştirileri geçiyorum acımasızca sırf eleştirmek için eleştirenler Galatasaray taraftarı olmaz. Büyük ihtimal kripto fenerli bu adamlar.

Bakın açık açık söylüyorum dünya üzerinde herhangi bir teknik direktör (Guardiola ve Fatih Terim dahil) şu puan ortalamasını tutturamadı. Geçen sene şampiyon falan da olamazdık. Siz hala süper dahi JJ hikayeleri dinliyorsunuz medyadan. Biraz değer bilin yoksa kadrini bilmediğiniz adamları arar hale Gelirsin çünkü nankörlüğün sonu budur.

Okan hocanın bu maçta hatası stoper tandemini bozup sol beke Abdülkerim Bardakçı'yı atması burada çok kişi sol bekte görmek istiyordu Bardakçı'yı ama kısa süreli 10-15 dakika idare eder ama Bardakçı'yı sol beke atmak onun sana verdiği çoğu özelliğini özellikle geriden oyun kurma ve savunmayı önde kurma gibi eksiye düşürür. Nelsson'un gönlünü almak istedi belki hoca bu da normaldir ama bunun olmayacağını da anlamıştır umarım. Angelinho'yu göndermek yada opsiyonu girmesin devreye diyorsak Kazımcan'ı oynatacağız bu kadar basit. Onun dışında bu gün maç erken kopmadıysa İcardi'nin kaçırdığı, normalde yetişip attığı ama bu maç yetişemediği pozisyonlar yine Kerem'in kaçırdıkları yüzünden bu maç erken kopmadı. Zaha kendine gelmeye başladı bu sevindirici bir gelişme. İlk yarı gayet iyi oyun 2. yarı yine Bjk maçı gibi rölantide bir oyun ve güzel bir 3 puan.

Benim maclarda tansiyonum surekli inip cikiyor

Ve mac sonralari basim agriyor, yorgun hissediyorum

Ozellikle gecen sene ve bu sene

Maclar Boyle geciyor diye heralde
Bu konuyu cozmemiz lazim

Sidikler zoruyla da mac kazanmamiz gerekmiyor
Yoksa takim kotu degil

Yav bir dolu mac almışsın avrupa da puanlar almışsın güzel oyun oynamışsın adamın biri çıkıyor ona sallıyor buna sallıyor yav arkadaşım ligde puan kaybın belli avrupada aldigin puan belli yapıcı eleştiri var mı onu yap geç. Hoca değil oyuncu değilciler bu hoca da oyuncular da gelişim ve katkıları ile sizlere kapakları yaptılar

Olay bu hazır oyuncu alamadık maalesef o yüzden Cl maçlarındaki futbolu da görünce bir şey diyemiyorum takıma. Ligde bence nasıl olsa kazanıyoruz modunda oyuncular o yüzden özellikle öne geçince rölantiye alıyoruz.

*Hocaya tebrikler,bir şekilde skoru almayı biliyor.Kasimpaşa, Rize gibi takımların bizim maça prim verdiğini,cansiperane oynadığını hatta Fener 'e yaptığı gibi geriden pas yaparak çıkmayıp sürekli uzun vurarak tempo yaptığını düşünürsek liderlik süper!

*Ha güzel futbol orta sahayla oynanıyor,e hocama orta saha almazsanız yapacak bir şey yok!
*Kerem 'e sövenler için de 10 dakikalık Halil Dervişoğlu stayle yetmistir, takım ailecek hucumdayken 3 pas hatasıyla nasıl kontra yedirtilir gösterdi cümle aleme!

Takımın uclyi önemsemediği ligde rolantide olduğu belli. Can sıkıcı ama en azından galibiyetler geliyor.

En önemli eksiğimiz orta saha bu konuda Ndombele tutmadı. Parades olsa yada Salih Özcan bile olsa çok daha iyi olacağız. Kaan çünkü yedekten girince de çok iyi performans gösteren bir oyuncu ve özellikle düşeceğimiz zamanlarda orta sahayı kaldıracak adam mesela. Bizi bence en çok zorlayan olay orta sahada Sergio, Demirbay, Ndombele'den istediğimize yakın katkı alamayışımız.

En önemli eksiğimiz orta saha bu konuda Ndombele tutmadı. Parades olsa yada Salih Özcan bile olsa çok daha iyi olacağız. Kaan çünkü yedekten girince de çok iyi performans gösteren bir oyuncu ve özellikle düşeceğimiz zamanlarda orta sahayı kaldıracak adam mesela. Bizi bence en çok zorlayan olay orta sahada Sergio, Demirbay, Ndombele'den istediğimize yakın katkı alamayışımız.
👍👍👍👏👏👏

Geri
Üst Alt