- 1 Ağustos 2014
- 63.209
- 73.457
- 4.218
Kalibren bu kadar düşük işte iso
İsmail Kartal: "Bu akşam ortaya koyduğumuz futbola bakınca hangi takım Adana Demirspor’a karşı böyle oynayabilmiş. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalibren bu kadar düşük işte iso
İsmail Kartal: "Bu akşam ortaya koyduğumuz futbola bakınca hangi takım Adana Demirspor’a karşı böyle oynayabilmiş. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok."
Fenerin her maçını izlemedim usta. Ama nacizaene fikrimi yazayım.Çok yüksek tempo başlamışlardı sezon sonuna kadar mümkün değil bu tempoda oynaman milli ara kötü oldu daha da düşeceklerdi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence onlar önde bize göre daha iyi paslasiyorlarFenerin hücum hattı son 3 maçta penaltılar olmasa 0 golü vardı normal organize şekilde gol atamıyorlar bence bu daha büyük sorun yaratmaya başlayacak.
Szymanski, Tadic, Dzeko, İrfan gol şov yapıyorlar deniyordu biraz defans yapan takıma karşı gol atamıyorlar pozisyona giremiyorlar.
basit paslaşmalarla atıyorlar golleriBence onlar önde bize göre daha iyi paslasiyorlar
Dün hayretle izledim. Yoğun pas futbolu oynamayan ads önde baskı yapan takıma nedense geriden oyun kurmak istedi.bu ligde enteresan işler oluyoradananın geçmiş maçlarına baktım.
evinde oynadığı bjkye 4 attığı maçta 179 isabetli pasla oynamış yani pas oyununu oynamamış
alanyayı 4-0 yendiği maçta 320 pas yapmış ve alanyadan az
trabzonu 1-0 yendiği maçta 292 pas yapmış
fb maçında ise 402 pas yapmış ilginç en çok pas yaptığı maçlardan birini oynamış
Şu maç İsmail Kartal 1 puan kazandık diyordu adamların 5 maçtır galibiyeti yok Adana'yı yakalayabilecekleri en iyi zamanda yakalamışlar.Adana Demirspor maçın başından sonuna kadar rezalet oynadı fenerin 2 puan kaybetmesi iyidir maç böyle 10 dakika daha olsa saçma sapan bir pas hatasından gol yiyecek gibilerdi.