⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
Senin Galatasaray'lı olmadığını düşünüyorum ama ispat edemem.
Daha önceden açıklama yaptım görmedin. Seni sevdiğim için tekrar ve son kez yazıyorum. Kale arkası kamerasından gördüm sadece. O anda evde kavga ediyordum. Tartışma içindeydim. İyi forumlar.

Bu ligde daha çok sular akar hemen karalar bağlamaya gerek yok Münih maçı var diye fb ts maçındaki hakem skandalını yönetim konsantrasyon eksikliği olur diye sesi çıkmadı ama bu sefer okkalı bir açıklama yapılması gerek kaç maçtır penaltılar eş geçiliyor büyük şikeler dönüyor

Cl dönüşü rotasyon şart en güçlü kadroyla oynayalım diyoruz da oyuncu da ne kadar kendini veriyor maça Rize'de de aynısı oldu ön tarafta bir iki değişiklik denenmeliydi.

Milli ara öncesi kaybetmek fena ya keşke bayern 5 atsaydı şu maçı yenseydik eyüp ayın falan nerde anlamadımki
Bunu idrak edemiyor bir çok kişi.Bizşm Cl de pra hedefi dışında hedefimiz olamaz henüz ligi domine edecek kadro kalitesine ekonomik duruma ulaşmadık.Öncelğimiz lig olmalı.96-2000 gibi dominasyon kur asıl Cl ye.Biz daha başındayız Cl gereksiz yorgunluk üstüne birde takımı eleştirip gereksiz özhüven kaybı yaratalıyor.

Sezonun başından beri içerdeki Bayern maçının ilkyarısı hariç doğru düzgün bir top oynamadı bu takım. Bizim sorunumuz teknik direktör sorunu ama hala başka yerlerde arıyoruz sorunu

yahu tamamda

ben bu tür şeylere bakmaktan ucu ucuna maç bitirmekten sıkıldım ya - Mutlak hakimi olmuşuzdur maçın , hemen giydirelim ona buna. fakat şu pozisyonlara muhtaç kalmış olmak başka bir olay. ona harbi sinirim bozuldu.

ikinci golde bayern maçındaki Musialaya yardır bas Apo taktiğini hataya uygularken 40 metre ilerde kaldı o Apo ortasahada... ikinci gol zaten minnacık futboluda yoketti takımda. 2 haftalık tatil modundaydı takım.

Reis adam net 2 penaltimizi yedi net.
Yedgimiz ilk golde ofsayttaki oyuncu sanchezr baski yapti ofsayt.
1- Hatayın ilk golü ofsayt avantaj sağlıyor top ilk atıldığında iki futbolcu ofsayt zaten nasıl devam ettirir.
2- Dadaşovun en az 4 sarı kartlık arkada faulü var 1 tane vermedi.
3- Barış Alper ve Icardi'nin pozisyonları penaltı.

Daha ne yapsın hakem bir fener forması eksikti.

Takıma atıp tutmayın, 2 penaltıdı verilmemiş, yediği gol ofsayttt, bu kadar yoğun fikstürden çıkan takıma bu kadar şerefsizlik ahlaksızlık yaparsan daha napsın takım. Beniö kızdığım takımın reaksiyon göstermemesi penaltı pozisyonlarında. Köpek gibi azarlican bu şerefsiz hakem p.çlerini ki hakkını alasın.

Geri
Üst Alt