⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
Emin ol böylesi daha cok kudurtuyor
Her macimizi 90 dk izliyorlar bir umutla
son 10 yılda gelişen ve oturan bir şey bu.

ben fenerin maçlarını 0 beklenti ile göz ucuyla bakıyorum - yensede bana koymaz yenilse keyif sadece.
adamlar derbi izler gibi izliyor bizim maçları - her anında ters bir şeyde umutlanmak için , genelde babayı alıyorlar. Youtube kanalları para kazanıyor bu konsept üstünde ya :D

Farklı galibiyet medyadaki "Gs iyi oynamıyor" u kırması için istiyorum.

ama daha çok net futbolla oyun olarak domine ettiğimiz maçlar izlemek istiyorum artık briaz.

Volkan'da elinden geleni yapacak tabi - fenere yaptğıının tersi gibi
Dar bir havuza sıkışmış ilk 11'imiz bence mevcut durumun nedeni. İster istemez lig ve CL için oyuncular efor tercihi yapıyorlar; takımın oyun içerisinde skoru aldığı vakit vitesi düşürmesi -lig için her puan çok kıymetli ve hata lüksü olmadığı mevcut durumda tereddüt etmemize sebebiyet veriyor biz taraftarların- ancak hemen hemen aynı ilk 11'in hafta içi çok eforlu bir CL mücadelesi için kendisini hem mental hem fiziksel olarak sakınmak istemesi de şahsi düşüncem anlaşılabilir bir durum. Şimdilik iyi götürdük ama yedek kulübesinden daha fazla katkı almamız çok elzem ilerleyen süreçlerde, umarım bu durumu sağlayabiliriz:hat:

Dar bir havuza sıkışmış ilk 11'imiz bence mevcut durumun nedeni. İster istemez lig ve CL için oyuncular efor tercihi yapıyorlar; takımın oyun içerisinde skoru aldığı vakit vitesi düşürmesi -lig için her puan çok kıymetli ve hata lüksü olmadığı mevcut durumda tereddüt etmemize sebebiyet veriyor biz taraftarların- ancak hemen hemen aynı ilk 11'in hafta içi çok eforlu bir CL mücadelesi için kendisini hem mental hem fiziksel olarak sakınmak istemesi de şahsi düşüncem anlaşılabilir bir durum. Şimdilik iyi götürdük ama yedek kulübesinden daha fazla katkı almamız çok elzem ilerleyen süreçlerde, umarım bu durumu sağlayabiliriz:hat:
"banko" 11in tam oturması anlamında katıldığım bir düşünce ama tahammül edemediğim ufak bir şey önde olduğumuz maçlarda (ligde tabi) 70 75ten sonra bir anda ağır rölantiye gidiyor iş, gereksiz yere toplar havalandırılıyor, ezbere kafa toplarıyla rakibe top hediye ediliyor ortada falan - ona çıldırıyorum bazen. 2 pasa net maç bitiren kontralarımız vardı uzun süre boyunca. 2-1 i 80-85 te 3-1 yapıp maçı bitiriyorduk. Bu sezon yapamadık hiç sanırım.Onu arar gibiyim.

şu maç sonrası kolay fikstüre giriyoruz fener maçına kadar.Belki biraz sivas tehlikeli olabilir o kadar.Adana Demir'i bir zahmet delik deşik edelim içeride.Deplasmanı zor olabilir ama iceride uçurmak lazım adanayı çok rahat şekilde.

şu maç sonrası kolay fikstüre giriyoruz fener maçına kadar.Belki biraz sivas tehlikeli olabilir o kadar.Adana Demir'i bir zahmet delik deşik edelim içeride.Deplasmanı zor olabilir ama iceride uçurmak lazım adanayı çok rahat şekilde.
gene aralık ayının ortasında Sivas deplasmanı - bıhtıh ya..valla bıhtıh ya

"banko" 11in tam oturması anlamında katıldığım bir düşünce ama tahammül edemediğim ufak bir şey önde olduğumuz maçlarda (ligde tabi) 70 75ten sonra bir anda ağır rölantiye gidiyor iş, gereksiz yere toplar havalandırılıyor, ezbere kafa toplarıyla rakibe top hediye ediliyor ortada falan - ona çıldırıyorum bazen. 2 pasa net maç bitiren kontralarımız vardı uzun süre boyunca. 2-1 i 80-85 te 3-1 yapıp maçı bitiriyorduk. Bu sezon yapamadık hiç sanırım.Onu arar gibiyim.
Kesinlikle, geçen sezon bu konu elimizi çok rahatlatıyordu, skor ihtiyacı olduğunda bu şekilde kolay sonuca gidebiliyorduk, bu sezon sonuca gidebilmek için ıkınıyor takım resmen, üstelik ileride fazla top kaybı yapıyoruz ve sürekli kontra yeme riskimiz oluyor mevcut sistemde, bu durum olur iken sadece 1 farklı önde olmamız korkunç bir durum elbette. Hem bitiriciliğimiz geçen sezona oranla düşük hem de ön hattımız form yakalama noktasında yeni yeni oturmaya başlıyor ki bu transfer stratejisi ile de doğrudan ilgili, uyum süreci yaşıyoruz bir yandan, teknik anlamda pek bir şey diyemiyorum. Lig için yedek kulübesinden an azından 1-2 isim iyi bir katkı sağlasa lig için bazı maçlar daha rahat edebilirdik belki ama o da pek olmadı, rize maçı Sergio golü bir örnek ama o maç yine de pek iyi oynamadı mesela. Kaan-Lucas ile sıkıştı orta tandem. Kerem ise tam bir on numara değil, yeni bir mevki onun için. Kanatlarımız ise tamamen yeni Zaha-Hakım/Tete. Geçen sezon güçlü yapabildiğimiz kontra oyununu ön hattımız form durumunu yükseltip birbirlerine alıştığında umarım tekrar yakalayabileceğiz:hat:

Fenerbahçe maçına çıkıyor gibi taktik ve konsantrasyon lazım. Hatay'ın etkili oyuncuları var. Ekstradan Volkan çok çalışacaktır. Ben Okan Buruk'a güveniyorum.

Icardi dinlenecekse Münih maçında dinlenmeli Hatay'da mutlaka oynamalı. Sorun yok durumu gayet iyiyse iki maçta oynasın. Yürüye dur aslan.

Zor gibi görünen bir maç, özellikle Bayern Münih sonrası ama alabilmeliyiz. Son maçlarda düşüş var Hatay'da.

Yayinci zaten cok az para veriyor bir de rayting ugruna Pazar gunu mac yapamiyoruz.
Biz 16.00, bjk 18.00, fb de 20.00 yapabilirdi. Macimiz zaten gece 1'de bitecek.

Ayı çok net önümüzdeki yıllarda FB teknik direktörü olacak. Geçen maç onlara yarandı şimdi ise bize çelme takmak için orasını burasını yırtacaktır.

Yok aslında iyi adammış yok Galatasaray formasıyla maça çıkmak istermiş. Palavra bunlar. Yıllarca derbilerde ortamın şeyine koyan bir numaralı şeref yoksunu bu adamdı.

5 tane atsak niye 6 atmadık diye üzülürüm.

olası münih maçı moral bozukluğu çok şeyi etkiler ama tabi tam dersi daha çok şeyleri tetikler...

çarşamba gece bayern maçı başlıyor. perşembe gecesi maç bitiyor ve dönüyoruz. perşembe akşamı tek idman. cuma öğlen hatay'a uçarız. cumartesi de maç. ayı volkan fb maçında oynatmadığı ne kadar as oyuncu varsa hepsini oynatacak. yenileceğimizi düşünüyorum.
Rahat aliriz 1-3

Geri
Üst Alt