Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.149
- 35.227
- 3.758
uzun zamandır ilk yarıları çöpe atıyoruz ve takım dahada yoruluyor ,ilk yarı gol atabilsek stresimizde azalacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen senede başşak geçerken dünya kupası arasıydı. Tarih tekerrürü severbanada öyle geliyor - bir yerde olacakta inşallah bu maçta olur - milli arada geliyor ,müthiş gireriz moralmen
bu kim
İzmir bana göre Türkiye'nin en güzel şehri reis..
İzmir'de yediğin dayak az gelmiş diye yorumlarımSaminin İzmir sosyetesi olması hakkında yorumun ?
Şarkıyı söyleyince bir lay eksik olmuş. Bunlara dikkat edelim renktaşLay lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaay
Bugün Konya ayrı bir güzel diyordum sebebi buymuşMersindeyiz
Zİyech kendisini kanata atıyor oradan daha rahat oyun kuruyor sanki.bence biz ziyechi mümkün olduğunca çok q0 numarada kullanmalıyız
hele barış varken kesinlikle
o bölgeden oyunu yönlendirmeli
gerekirse pres için de 45 dk var gücüyle oynasın sonra mertens girer
EWT AYNI YERya o zaman gittiğimiz ataşahirde Kayışdağı Caddesi üzerinde HATAY GURME diye bir yer idi. Yemekler muazzam değildi ama künefe harikaydı.ama senin dediğinide biliyorum orasıda müthiş yapıyor , biraz daha dudullu ataşehir gibi senin dediğin yer galiba adını unuttum.