Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım
Munih maci arka planinda aponun topu kaptigi pozsiyon var cikti gene karsima inanilmaz suna faul calmasi okan hoca az bile soylemis gene sinirlendim. Bu macida rahat alacaz bence bu seneki ilk rahat lig galibiyeti bekliyorum
Bayılıyorum şu Avrupada olduğumuz senelere. 3 günde bir Galatasaray izliyoruz çünkü. Yine heyecanla beklediğimiz ve Los Galatasarayicosumuzu izlemek için ekran başında olacağımız maç günü. Rakip Atamızın şahsi meselesi Hatay. Centilmence ve dostça bir maç olsun.
Volkan’a deprem döneminde sempatim artmıştı ancak Fenerbahçe maçında sıradışı tercihleriyle bence şaibeli bir maç çıkararak tekrar antipatik görünmeye başladı.
Hatay’a üzülecek olsam da Volkan’ın takımına 5 atsak acımam
taktik dehası volkan hocam bu sezon 1 dakika bile forma giymeyen defans oyuncusu recep burak yılmaz fenerbahçe maçında ilk 11 başlatmış, ilk yarı 3 gol yiyince 45te çıkarmıştı. hatayspor sonradan 2 m…
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.