⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
kerem kazım icardi dışında bence çok iyi oynuyoruz.Hadi kazımı anladık yetenek yok .Sen Galatasarda mevkin olmasada forvet arkası oynuyorsan ve son 4 5 maçta en az 20 mutlak gollük pozisyonu hiç ediyorsan kusura bakma senden de olmaz kerem

Zaha çıkıp demirbay girebilir,angelino da solbeke olur o zaman

Kazimcan resmen dagildi 1 gol yedirdi amator topcu gibi oynuyor el bombasi direk cikmali Baris Alper Icardi Kazimcan Angelino yapmali

Yeter artik icardi her mac bizi 10 kisi oynatiyor atamadigi gol gercekten inanilmaz iska geciyor nedeni belli o kadar agri kesici igne alirsan his kaybi guc kaybi olur gereksiz

Kerem vazgeçilmez olduğunu düşündüğü sürece son vuruş düzelteyim endişesi yaşamaz. İcardi de 1 kişi eksik oynatıyor şuanda. Dinlenmesi lazım.

Önceki maçlar gibi kapanan takımları merkezden açabiliriz veya kanattan içeriye atılacak toplar onuda yapamıyoruz.

yav ne garipsiniz - geçen maç ziyechi bitiridniz , şimdi "iyi" oldu
20 yaşında adam adam gibi maçı yok eziyorsunuz

sakin izleyin az bir şey ya

Oliveira disari Demirbay iceri girmeli.Angelino opsiyonu kullanilacaksa acilen Kazimcan yerine oyuna girmeli.Son yillarda izledigim en kotu sol bek peformansini izletti bize Galatasaray maclarindaki.Adekugbe bile daha iyiydi valla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yerli sınırı olmalı ,kerem kazım futbol zevkinin içine ve Galatasaray'in futbolu içine ediyorlar.

Barış olsaydı önde girmiştik soyunma odasına

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu çocuk beni sinir etti. Ulan bir topu olumlu kullan.. yok kullanamıyorsun bari adamını kaçırıp golü yedirtme...

Maç seçen oyuncular var. Zaha gol dışında 0 katkı. İcardi bitik vaziyette yani şöyle ki boş kaleye topu ittiremiyor çünkü ayağı kalkmıyor. Korkunç bir maç işimiz zor.

Zaha da problem yok da beki onu destekleyemiyor. Kanat oyunu oynamiyor. Boey de artik gelene gecene geciliyor, anlamadim valla

Kazimcan inanilmaz kotu, kendine guveni sifira inmis. Cikarsan bi turlu, cikarmasan bi turlu.

Kazımcan'ın özgüveni kırılmış geçen yıl ki gibi değil. Fiziksel olarak da geride şuan. Oliveira ise kendi fiziksel zayıflığını bilerek haddini bilerek oynuyor fena değil max bu kadar oynar artık zaten fazla beklentiye girmeyin. Toreyra bana göre standardının altında şuan. Takımı genel olarak beğenmedim. Set oyunu böyle oynanmaz.

Sol taraf hiç işlemiyor, Kerem acil oraya,
Zaha Mertens,
Sergio Kağan,
değişiklikleri olumlu olacaktır.

Geri
Üst Alt