⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
Her maç iyi oynuyoruz fakat fırsatlar kaçıyor ümit karan eline versek de kerem e bitiricilik öğretse ayıp birşey değil

Dediğim gibi bu maçı Mertens baba çözer ikinci yarı. Bence mutlaka oyuna girmeli.

oliveira-ziyech iyi, diğerleri standart her zaman ki gibi

zaha kerem icardi hiç beğenmedim, kazım'dan bahsetmiyorum bile kerem'le kapışırlar bugün

bakalım kimleri çıkartacak

Şimdi gördüm golüde Kazım yedirmiş... İşler iyi gitmiyor bu çocuk için maalesef

İlk yarıdaki oyuna 1 puan iyi.Takımın oynayacak hali kalmamış ilk golde gibi şansa bala atarsak kazanırız yoksa zor

Hayir Tum takim hucumda kazimcan efendi savunma arkasina kosu yapiyor hemde zahanin baya onunden forvet pozisyonundan lan vitaminsiz orda top kaybi olsa ne olacak

Angelino- kazimcan,zaha-tete,icardi-bakambu da olabilir

İcardi'de zorlamaya gerek yok bence Bakambu da 1-2 maç bizi götürür. Biraz dinlenip kendine gelsin İcardi.

Kazımcan- Angelinhp, Oliveira- Kerem yada Kaan, İcardi- Barış, Kerem A- Tete değişiklikleri iyi olabilir. Ama İcardi kesin çıkmalı oynamak istiyor tamam da sakatlığı yüzünden kötü de oynuyor. Kazımcan berbat bu gün hücumda yok defansta da yok yani golde tutacağı tek adam var onu da bırakıyor vursun diye.

İcardi ceza sahasına koşöuyor bile bazı pozisyonlarda. Çık abi sakatsan zorlama dinlen

Kazımcan şu takımda yedek bile olmaz. Yedek bile yedek. Bu Keremin nasıl bir torpili var nasıl bir dokunulmazlığı var aklım hayalim almıyor. İllaki tepki mi görmesi lazım yuhlayalım mı oynamaması için. Çok aşırı antipatik olmaya başladı. Şu yaşıma geldim hayatımda ilk defa bi futbolcumuzdan iğreti olmaya başladım.

Muslera-kerem cikartsak yerine günay ve Tete alsak ziyech 10 numara çeksek.

Geri
Üst Alt