Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.996
- 8.720
- 2.518
Attığımız paslar sanki hep yarıda kalıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son 4 5 maçta en az 10 mutlak golü atamadıKerem 2 tane çok net pozisyonda uzaya 1 tane de direğe nişanladı. Ulan bu çocuk şut çalışmasını bıraktı heralde. Geçen seneye bak birde bu seneye
Oyun içerisinde iyi hareketleri var ama top ezmesi hoşuma gitmiyor.Bence Ziyech iyi oynuyor, gelisiyor ve alisiyor.
Geçen dedim kapatıp brezilyaya taşımalıyız.Kazım kadar da futbolcu yoksa ne işi yarıyor abi altyapı
Alakasi yok ofsayttaki adam topa hareketlenmiyor davinson kafayi vuruyor orda pozisyon bitiyor sonra ofsayattaki adam ortayi yapiyor ofsaytla yakindan uzaktan alakasi yokçok net ofsayt gol
ilk pozisyonda sanırım Abdülkerim bozuyor ofsaytı degajdaAlakasi yok ofsayttaki adam topa hareketlenmiyor davinson kafayi vuruyor orda pozisyon bitiyor sonra ofsayattaki adam ortayi yapiyor ofsaytla yakindan uzaktan alakasi yok
Kazim diye bir oyuncumuz yokoliveira-ziyech iyi, diğerleri standart her zaman ki gibi
zaha kerem icardi hiç beğenmedim, kazım'dan bahsetmiyorum bile kerem'le kapışırlar bugün
bakalım kimleri çıkartacak
Nasıl hareketlenmiyor yavAlakasi yok ofsayttaki adam topa hareketlenmiyor davinson kafayi vuruyor orda pozisyon bitiyor sonra ofsayattaki adam ortayi yapiyor ofsaytla yakindan uzaktan alakasi yok
vallahi rakip direkt kapanıyor. 3-5-2 oynasak yeri. 3-4-3'de olur. Ceza sahasında çok adam olmalıyız heriflerin tek taktik kontra oynamak. Boğuşup savaşıp bir şekilde rakibi düşürmemiz lazımKim girmeli