⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
Yüzde 1500 ofsayt bir golü, hakem vermedi, VAR verdi. Tam saçmalık.

Bundan sonra hep Kazımcan oynamalı. Yarının çok iyi bir solbeki olacak gibi. Angelino yu unutmak lazım. Mecburi bonservise gerek yok.

Ayrıca Icardi için üzülüyorum. Çok gol kaçırıyor Özledik şarkısını.

İyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarı atarız.

1699721951672.webp

Bence kötü oynamiyoruz ama son vuruşlarda sıkıntı var, bunu ya transferle ya da sistem değişiklikle çözmemiz lazım. Ziyechi beğendim, zaha oyunun içinde değil ama en bitirici adam şuan. Icardinin bi sure dinlenmesi lazım kesinlikle suanki icardi icardi değil

gol beklentimiz nasil 0.57 oluyor yaw

Bu maçı almak lazım fbyi iyice strese sokayım ads çakar bu durumda

Kazımcanı çıkarabilmek için bir yabancı daha çıkarmamız lazım. Ziyech ile Oliviera iyiler bugün. Zaha her an bişey yapabilir.

Takımı kitledi resmen çıkaramıyoruz da herifi.

icardi, zaha, ziyech bu arkadaşların hiçbiri topsuz koşu göstermiyor. bu sebeple hücumdaki herkesin kötü gözükmesi normal. işin garip yanı, zaha topla dribbling yapmayı da unutmuş gibi görünüyor...

apo kerım nasıl sol bek oynuyamıyor

keremde 10 numara oynayamıyor

ligin en iyi oyuncusuyken sol kanattaydı icardiyi goller attırıyordu

herifi bi anda 10 yaptık

her sene adama yeni bi görev cıkıyor

zaha ya ortaya gecsin ya devre arası gıtsın tüm planlarımızı bozuyor

Oliveira çıkmaz normalde ama yabanci sınırı mecbur kiliyo

icardi, zaha, ziyech bu arkadaşların hiçbiri topsuz koşu göstermiyor. bu sebeple hücumdaki herkesin kötü gözükmesi normal. işin garip yanı, zaha topla dribbling yapmayı da unutmuş gibi görünüyor...
tek kosuyu kerem yapıyor onada 10 kosudan 1inde pas atıyorlar

Bu Tod kafayı yedirecek, diğer maçları açıyorum 4k cam gibi bizim maçta mala bağlıyor yayın

Geri
Üst Alt