⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
kerem kazım ve icardiyi çıkarsın hoca yerine kimi alırsa alsın yeterli bence

Alakasi yok ofsayttaki adam topa hareketlenmiyor davinson kafayi vuruyor orda pozisyon bitiyor sonra ofsayattaki adam ortayi yapiyor ofsaytla yakindan uzaktan alakasi yok
İlk ofsayttaki adam hareketleniyor top direkt ona doğru gelirken açılıyor. Sonra ofsayt olmayan adam giriyor araya ama Sanchez kafayı vuruyor.

Pozisyonda ofsayttan ziyade kazımcanın mallığını konuşmak lazım.

Defans hattı ve Torreria itekliyor takımı ilersi tutuk ve uyumsuz sanki bi aşamadık şu durumu

Mertens, Baris ve Angelino girmeli ilk etapta. Daha sonra Bakambu ve Ndombele

Yan sokakta adamlar kasımın 11’inde soğukta dışarıda düğün yapıyor onlar yoruldum demiyorsa yıllık 3 milyon Euro alan Zaha senin yoruldum demeye hakkın yok oyna lan

Ndombele bu macta oynamamasi icin bir sebep yok. Eger bu seviyeyi bile kaldiramazsa kadroda tutmanin bir anlami yok. Selçuktan daha kotu oynayamaz

Tete de oyuna girsin

Ulan bi tane defans arkası sarkan adam yok

Zaha götünü çizgiye dayamış ayağıma atın diyo, ayağına geldiğinde 11 kişi geçip mi atsın

Ziyech desen kanattan içeri çekeyim orta yapayım derdinde

İcardi desen zaten defans arkası koşuyu 20 yaşında bile yapmazdı

Herkes statik şekilde, sürekli set oyunu

icardiye top gitmiyor, okan hoca mı söyledi acaba sürekli derin pas deneyin diye... zaha gol atmış olabilir ama olumlu bir şeyi yok, hakim son 10 dakika oynadı.. kerem zaten kaç zamandır yok, artık dinlendirelim ya da kendine gelmesi lazım. kazımcan bir maç iyi oynasa 5 maç kötü oynuyor bugün de aynı şekilde..

erden timur olmasa acaba maaşlar mı ödenmiyor diyeceğim. çünkü isteksiz oynayıp duruyoruz... böyle giderlerse üzülürüz...

Kerem'in gol kaçırması kontrolü vs dışında mental bir problemi de var sanırım anlayamadım. Kafa olarak tam kendini veremiyor gibi. Filistin olayları mı moralini bozdu anlayamadım.

şeytan rıdo bile çözmüş

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ın en büyük problemi şut! Kapanan takımlara karşı şut atmıyorlar. Bir tek Oliveira var. Onun dışında şut atacak biri yok."

Ligin açık oynayan 2 takımı var onlarda bize gelince otobüsü çekiyorlar kalenin önüne, Kazımcan izahatı yok, 20 dk almıştım ben olsam, Oliviera diri değil, önünde oynayanlara bakınca orada daha tempolu bir isim oynaması lazım, İcardi antremansız bu kadar olur zaten, Ziyech beğendim hem top çaldı hemde çok iyi toplar bırakıyor savunma arkasına, takımda ruhsuzluk yorgunluk var maalesef.

Kerem bu takıma cidden büyük zarar veriyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt