- 3 Temmuz 2012
- 138.330
- 87.098
- 5.338
Taraftar sövdügü icin olabilirKerem'in gol kaçırması kontrolü vs dışında mental bir problemi de var sanırım anlayamadım. Kafa olarak tam kendini veremiyor gibi. Filistin olayları mı moralini bozdu anlayamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar sövdügü icin olabilirKerem'in gol kaçırması kontrolü vs dışında mental bir problemi de var sanırım anlayamadım. Kafa olarak tam kendini veremiyor gibi. Filistin olayları mı moralini bozdu anlayamadım.
İkinci yarı Ndombele olivera değişikliği Bakambu icardi değişikliği Kerem barış değişikliği ile ezerizicardiye top gitmiyor, okan hoca mı söyledi acaba sürekli derin pas deneyin diye... zaha gol atmış olabilir ama olumlu bir şeyi yok, hakim son 10 dakika oynadı.. kerem zaten kaç zamandır yok, artık dinlendirelim ya da kendine gelmesi lazım. kazımcan bir maç iyi oynasa 5 maç kötü oynuyor bugün de aynı şekilde..
erden timur olmasa acaba maaşlar mı ödenmiyor diyeceğim. çünkü isteksiz oynayıp duruyoruz... böyle giderlerse üzülürüz...
Aynen şu maçtada oyuna atamıyorsan gerek yok.Ndombi yi devre arasi geri yollariz herhalde, herif den olmayacak gibi