⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
Milli ara öncesi kayıp kötü oldu. Ama bu kayıptan ziyade Manu maçı aklımda benim.

Okan hocaya yazar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skandal bir kenar yönetim var. Oyun planı yok taktik yok. Her maç bir yıldızın çıkıp şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyor okan buruk.

Maç bitti hala uzun vuruyoruz garip yani bari kenardan uzun vur.

Apo hala Bekte ne yapıyor mesela? Sanki kanat oyuncusuna yetişecek. At bari içeri belki kafa vurur

Yenildigimiz rakibe, oyuna gel. Defansta 11 kişi savun, 2 kontra ile maç kazan. Taktiğe bir şey demiyorum, rakibin ismi cismi belli, bunu yapacak zaten ama sen şu osuruk taktiğe maç kaybedemezsin.
Bilmem kaç tane gol kaçır, saçma salak goller ye, ona buna değil topyekün tüm ekibe yazar şu rezalet.

Geçmiş olsun, ilk mağlubiyet ile tanıştık ve tamamen über hocamın tercihleri nedeniyle…

Kaleye sutumuz var mi hatirlamiyorum suan.

Hocaaaaa
Bu takımın uzun oynamak dışında bir atak taktiği var mı????

Kafamıza tüküreyim gerçekten fener köpeği yarın 8 tane atıp ligde kalacak. Şu maçı alsak daha da stres olacaklardı. Klasik mallığımız.

Bu arada barış Alper keremden çok daha faydalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maçı hafife alıp kafayı vermemişiz çok belli. bu maç can yakar ileride hesap kitapta.

kaleci kucağına yumuşacık ortalar yapıyoruz . çıldırmıyorum çünkü ikinci yarı başından beri top oynadığımız yok.

Geri
Üst Alt