⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
Zaha ve Ziyech gibi fm de bile alamayacağın adamlar var ama kullanamıyoruz bence sebebi 8 ve 10 numara eksikliği

Fenerde de fred sakatlandı takım çöktü tadic falan bile berbat halde duruyor

Fred i keşke biz alsaydık torreria fred ile bence münih i yenerdik içerde en kötü

devre arasına kaldık artık

Takım yorgundu
Hakem kart cıkartmadi rakibe ebemizi belletti
Kerem solda oynamaliydi
Icardi yetersizdi ama oynamasini elestirmem.
Rakibin tek taktigi olan kontraya cozum bulamadık.

Rakip cezalarina gömüldü bin yıllık taktiğe karşı cözüm planini yaratamadık

Doberman icardi'nin penaltı pozisyonu için geçeceksin onu ben penaltı vermem icardi bile penaltı istemez dedi.

Maçtan sonra konuşması kolay tabi ama şu kadroyla çıksak ne olurdu hocam? Madem sıkışık fikstür, yorgunluk falan diyorsun.

Ziyech Mertens Kerem
Bakambu

Hiç Kerem falan demeyin. Solda iyiydi ama 10 no’da sahaya bırakıyor

Hakem p.çlerinin katkısıyla bile yarı sahayı geçemediler, rezil kepaze berbat bi takım bu hatay, net küme düşerler. şikeci adi herifler beter olsunlar.
Ovdugumu sanma. Utanmaz arsiz Volkan kaleyi fenere sonuna kadar acti. Ama bu Hatay olmasa, Alanya olurdu Kayseri olurdu. Farketmez.

Tüm maç Zaha ve ziyechi ceza sahasından yaklaşık 30 metre uzak tutup sonra onlardan nasıl skor katkısı bekleyebiliriz ki

En cok kizdigim nokta bi mok oynamadan maci kazanmalari. Gecen sene Kayseri bile hak ettigidi galibiyeti. Bunlar bi kontradan golü buldular.

Ben ziyech de böyle oynayacaksa hiç beğenmiyorum abi
Sağ çizgide geriye doğru gelip top istiyor
Sonra sağına alıyor ve kaça varsa pas atıyor, kaçan yoksa geri dönüyor
Bir kere bile önüne isteyip ileri doğru zorlamıyor
Bir kere bile ceza sahası kenarında birebir rakibin üstüne sürmedi
Yürüyerek oynuyor, imkan olsa oturarak oynayacak

Ha hatay hiç bir şey oynamadı, hakem ve Var da hediye etti
VAR hakemi skandal alanya maçındaki VAR’mış
Yani tezgah zaten maçtan önce belliymiş, hiç çıkıp oynamasak da olurmuş bence

Zaha ve Ziyech gibi fm de bile alamayacağın adamlar var ama kullanamıyoruz bence sebebi 8 ve 10 numara eksikliği

Fenerde de fred sakatlandı takım çöktü tadic falan bile berbat halde duruyor

Fred i keşke biz alsaydık torreria fred ile bence münih i yenerdik içerde en kötü

devre arasına kaldık artık
Fred i biz ndombele yi fb alsa lig çoktan bitmişti..

Devre arasında kimse önemli oyuncusunu vermez.. 2 katına yakın para vermen gerek

Ikinci golu yedikten sonraki 40 dakikada bir tane bile doğru düzgün pozisyonumuz yok. İyi oynamadigimiz icin ve Hatay'in hucumculari etkili oynadigi icin yenildik. Fenerliler gibi sürekli butun kusuru hakemlerde aramaya gerek yok.

Sahadaki oyundan bağımsız,Yönetim açısından zayıf ve etkisiziz maalesef yani kaderimize razı gibiyiz sanki bu durum çok üzücü acikcasi

Ben ziyech de böyle oynayacaksa hiç beğenmiyorum abi
Sağ çizgide geriye doğru gelip top istiyor
Sonra sağına alıyor ve kaça varsa pas atıyor, kaçan yoksa geri dönüyor
Bir kere bile önüne isteyip ileri doğru zorlamıyor
Bir kere bile ceza sahası kenarında birebir rakibin üstüne sürmedi
Yürüyerek oynuyor, imkan olsa oturarak oynayacak
10 kişi oynatıyor ziyech.sevdiğim bir topçuydu ama bitik mecali yok 2 pas atacak takımın babaannesini mahvediyor.barış girdi 11 e 11 olduk.

transfer yapılana kadar kaan-torreira 3'lünün değişilmez ikilisi olmadı. bi maç az ordan kısıp kalite yükseltmeye çalıştık herifler tarla gibi geçtiler orta sahayı. davinson ve boey'i bu kadar çaresiz gösteren orta saha raflardaki yerini almalı uzun süre için.

imparatorun son döneminden hatırlayıp acı acı güldüğümüz 1 mağlubiyet aldığımız maç oldu. geçen seneki beşiktaş deplasmanında sonra da okan hocanın bizim coğrafyada en çaresiz gözüktüğü 2. maç diyebiliriz buna.

Geri
Üst Alt