SL 23/24 H:13 | Fenerbahçe 2-1 Karagümrük | MS | 26 Kasım

Yenseler de bok gibiler

Antalya maçı güzel bir örnekti ne kadar leş takım olduklarına dair

Vurdukları gol oluyor bu sene, o yüzden kazanıyorlar

Bitiricilikler bizim gibi olsa şu an 13 puandaydılar
Yenme ihtimalleri yok şu maçı gümrük oyun düzenini bozmazsa gevşemezse yenemezler daha gol yerler kondisyonları bitmiş

Abi ne yaparlarsa yapsınlar Bayern’i bile kitledi iki maçta bizim takım abartmıyorum Şuan Avrupa’da pres futbolu konusunda bence ilk 5 e gireriz pres işini cidden iyi yapıyoruz bu sene tek eksiğimiz mertebesin yaşlı oluşu devre arası veya sezon sonuna griezman yoklamak lazım tam Mertens tarzı genç hali az daha
evet dogru ama ts macı bence derbiler adına örnekti mete ve zorbay gibi bir ikili isteyecektir eminim yalı bebesi açıkçası o açıdan çekınıyorum sadece bizim camianında hakem konusundaki pasifligi malum
yoksa oyun konusunda bunları lugoretsmı ne boktur o takım bile maymun etti

Çok da heycan yapmayak, ikinci yarı bir penaltı, bir kırmızı, fener 3-1 alır

haftaya da kadıköyde oynuyorlar kafayi yiyecem

sivasa deplasmana gitmekten yırtmışlar şu havalarda

hakem pozisyonun bitmesi icin bekledi normalde ferdi faul almaya calısınca hakem bitirdi

tadic nekadar para alıyor bunlardan bilmiyorum lakin ajaxta kalsa yine ıslıklanırmış ferdş sayesınde bitik oluşu göze batmıyor

Adam topa vuruyor. Suratina neler neler diyor. Birde hepsi etrafinda toplanmis. Bu 3 olayinda hepsi kart gerektirir.

Karagümrük gibi onurlu mücadele edilse demek ki bunlar topladıkları puanın yarısını falan alacaktı.

Geri
Üst Alt