SL 23/24 H:13 | Fenerbahçe 2-1 Karagümrük | MS | 26 Kasım

Manu'yla tarihi maça çıkacağız ama teröristler şikeleriyle motivasyonumuzu bozuyor.

Fenerbahçe için haram yeme vakti.

Kasımda yediğin hurmalar Mayısta götünü tırmalayacak yine..

Sen bu sikecilere gereken cezayi vermezsen böyle her sene sike yaparlar...
Yönetim uyu uyu aciklama felan yapma.
Korkak yönetim istemiyorum kardesim

penaltı pozisyonuna şikeci taraftarı diyor ki sivasta aldıgınız ofsayta ve 3puana sayın : )

Karagümrük son maçlarda biraz yükselişte Fener ise son maçlarda düşüşe geçmişti bence sanılandan daha zor bir maç olur Fener için. Karagümrük erken gol yemezse iyi bir direnç gösterebilir.
Hakemi hesap etmeden bunu söylemiştim yapacak birşey yok. Ama şunu söyleyebilirim ki bu Fener ciddi manada vasat bunları bu senede geçeriz rahat olun.

Son düzenleme:
Hakemle kazandılar gümrüğün penaltısı verilse en çok berabere kalıp kaosa girerlerdi ama hakemleri kurtardı yine bi de algı yaparlar utanmadan bizim yönetim susmaya devam etsin bakalım Hüseyin göçek denen herif de bizim formalı fotosunun altında daha ne kadar ezilip fb lehine bizim de aleyhimize çalışacak acaba

penaltı pozisyonuna şikeci taraftarı diyor ki sivasta aldıgınız ofsayta ve 3puana sayın : )
onu geçen seneki ardanın temassız penaltısına saydırmamış mıydılar. yoksa valencianın adama bakıp kendini çarpmasına saydıklarımı hatırlıyorum. Kalan haksızlıkların hesabını versinler önce, sonra bazı şeylere sayarız.
Daha geçen hafta trabzon maçında 3verilen iki penaltıyı unutmuşlar

Geri
Üst Alt