⚽ SL 23/24 H:13 | Galatasaray 4-0 Alanyaspor | MS | 25 Kasım

Adana içerideymiş dep sanıyordum. Su dandik halleriyle depte oynasak daha iyiydi.

Adana içerideymiş dep sanıyordum. Su dandik halleriyle depte oynasak daha iyiydi.
Sivas depi yerine ads depi olsaydı tercih ederdim ama pendik depi yerine istemezdim. Çok da kötü değil içerde olması. Sezon sonuna doğru düşecekler zaten kadroları geniş değil. Özellikle orta saha ve stoperleri.

----------------------Muslera

Sacha------Davinson------Abdülkerim----Tete

--------------Demirbay----Torreira

-----Kerem---------Ziyech----------Zaha

--------------------Bakambu

1. Angelino' nun opsiyonu aktifleşmemeli. Manu ve Kopenhag maçlarında neredeyse mecburen oynayacak...Kazımcan bir müddet ortalıkta görünmese iyi olur. Tete' nin solbek oynaması Kazımcan' ın oynamasından daha fazla riskli bir hamle değil; hiç olmazsa gerektiğinde topu tutup atağın devam etmesini sağlayabilir...

2. Kaan takımda çok önemli bir konuma gelmiş durumda. 6 numarının gerçek sahibi; Sacha ve Abdülkerim' in direkt ikamesi; Abdülkerim' in solbeke geçtiği durumda onun yerine geçeceği veya belki direkt orada oynayacağı için solbekin de alternatifi aynı zamanda. Biraz ekonomik kullanmakta fayda var...Yerli kuralından dolayı da Demirbay yazdım mecburen...

3. Kerem' in 10 no veya 2. forvet rolünde oynaması fikri baştan olmayacak dua gibiydi. Sağ kanatta çok daha verimli olacağını tahmin ediyorum; o tarafta iken pas gibi ortalar yapabiliyor. Oyun kurucu kanat gibi değil de daha kanat gibi, yani çizgiyi daha çok kullanarak oynamaya ikna etmeli hoca; biraz Rashica tarzı yani; çizgiyi komple kullanan Sacha gibi bir canavarla oynamanın rahatlığı da cabası. Ki zaten maç içinde özellikle soldan gelişen ataklarda merkeze girme fırsatını yeterince bulacaktır...

4. İcardi, eğer sakatlığının düzelme süreci uzayacak idiyse birkaç maç hiç oynamasa daha iyi idi. Şimdi de tam düzelmediyse oynamasın. Antrenman yapamadığı için fiziken iyi durumda değil, Manu maçına daha zinde çıkmış olur...

Form durumlarına göre hoca Demirbay ve Bakambu yerine Sergio ve Barış' ı da tercih edebilir tabii...Pek olamıyor da skor erken alınabilirse Torreira ve duruma göre başka 1-2 kişi oyundan erken çıkarılıp Manu maçına tam dinç halde çıkmaları sağlanabilir...

----------------------Günay-------------------

Sasha------Davinson------Nelsson---- Abdülkerim

--------------Kaan----Torreira----------------

-----Ziyech-------Mertens--------Zaha

--------------------Bakambu---------------------

Sanki yıllardır maç etmiyoruz.

ezici oyun - erken skor görmek istiyorum artık

rotasyon bile olsa

Geri
Üst Alt