Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.545
- 55.763
- 4.478
Nando
Boey davinson apo angelino
Kaan torreira
Baris ziyech zaha
Icardi
Boey davinson apo angelino
Kaan torreira
Baris ziyech zaha
Icardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem ve sağlam değilse Icardi dışında en iyi 11 sahaya çıkmak zorundayız. Kerem aşırı yıprandı, dinlenmesi lazım.Davinson gece 2'de maçı varmış. Nelsonu mu oynatsak. Bayağı yoğun fikstüre gireceğiz. Bu maç, Karagümrük ve Pendik depi dışında rotasyonu kaldıracak bir fikstürümüz yok. Fırsatımız varken rotasyon yapmalıyız diye düşünüyorum.
37 günde 9 maç yapacaksın. 4 günde bir maça tekabül ediyor. Bu sefer araya milli ara da girmeyecek. Her maça en iyi 11'inle çıkamazsın. Sonra Sivas deplasmanında Kazım Sergio falan oynamak zorunda kalacak daha kötü olacak.Kerem ve sağlam değilse Icardi dışında en iyi 11 sahaya çıkmak zorundayız. Kerem aşırı yıprandı, dinlenmesi lazım.
Ugura katiliyorum, cok yogun bir fikstür var önümüzde. Mutlaka bazi maclarda rotasyona gitmeliyiz yoksa patlariz hatay macinda oldugu gibi. Bu macta milli takimda oynayanlar dinlendirilsin. Davinson, kerem, apo dinlensinler. Icardinin sakatligi devam ediyorsa oynamasin.
Muslera
Boey nelsson kaan kazim
Torreira ndombele
Tete ziyech zaha
Baris
Bence kademeli rotasyona gitmek lazim. Kaan bugün cok fazla süre almadigi icin bu macta oynatirdim mesela. Onu da pendik macinda dinlendirirsin. Ziyechi de pendik macinda kenarda birakirsin.Kaan'da yorgun onu neden dinlendirmiyoruz ?
Ben katilmiyorum bu kadar rotasyona. Ayrica Ziyech'de mac yapti bugun. Daha uzun bir yoldan gelecek gorece. Baris'da keza.
Ideal 11'le baslarsin, skoru erken bulup oyundan alirsin ozellikle boylesi onemli bir macta.
4-0'lık Hatay ve 6-0'lık Kayseri maçları dışında ekibimizin bihaber olduğu bir olay. Bu maç da her türlü zorlu geçecek.Rotasyon taraftarı değilim Adana Demirspor - Kopenhag dep - Sivasspor dep burası çok kritik olacak Hatayspor maçından sonra kredimiz kalmadı ekstra puan kaybı demek bu süreçten daha fazla yara almamıza sebep olabilir.
Rotasyon yapılacaksa en iyi 11 başlar 45 dakikada maçı bitirirsin 3-4 fark atar 2. yarı 3 tane oyuncu değiştirip maçı rolantiye alırsın
Zaten aksi durumda maç zora girdiği zaman en iyi oyuncuları soksan 30-40 dakikada yine takım fazla efor harcayıp yorulacak.
Alanyaspor - Pendikspor bu 2 maçta 6 puan yapıp Adana Demirspor - Sivasspor bu 2 maçtada minimum 4 puan almamız lazım.
Sakatladılar mı herifi naptılar yawDavinson'u kadroya almamışlar yedeklerde de gözükmüyor.
En güzel rotasyon böyle yapılır umarım bu milli arada son vuruş konusunda bir şeyler değişmiştir vurduğumuz gol olur da hepimiz rahatlarız.4-0'lık Hatay ve 6-0'lık Kayseri maçları dışında ekibimizin bihaber olduğu bir olay. Bu maç da her türlü zorlu geçecek.
Yarı sahayı doğru dürüst 4 kez geçen Hatay'a mağlup olmasaydık kredimiz olabilirdi ama herkese basıp geçmemiz lazım. Sivas deplasmanının sorun yaşatmaması lazım. İç sahada çok zayıflar.Rotasyon taraftarı değilim Adana Demirspor - Kopenhag dep - Sivasspor dep burası çok kritik olacak Hatayspor maçından sonra kredimiz kalmadı ekstra puan kaybı demek bu süreçten daha fazla yara almamıza sebep olabilir.
Rotasyon yapılacaksa en iyi 11 başlar 45 dakikada maçı bitirirsin 3-4 fark atar 2. yarı 3 tane oyuncu değiştirip maçı rolantiye alırsın
Zaten aksi durumda maç zora girdiği zaman en iyi oyuncuları soksan 30-40 dakikada yine takım fazla efor harcayıp yorulacak.
Alanyaspor - Pendikspor bu 2 maçta 6 puan yapıp Adana Demirspor - Sivasspor bu 2 maçtada minimum 4 puan almamız lazım.
Sivasspor deplasmanından ben eminim değilim Kopenhag deplasmanından sonra Sivasspor deplasmanında kaybetsek bile şaşırmam zaten puan kaybı yaşanabilecek maçlar bunlar önümüzdeki 4 haftalık süreçte minimum 10 puan yapmak lazımYarı sahayı doğru dürüst 4 kez geçen Hatay'a mağlup olmasaydık kredimiz olabilirdi ama herkese basıp geçmemiz lazım. Sivas deplasmanının sorun yaşatmaması lazım. İç sahada çok zayıflar.
Biraz baktım da tercih gibi hatta yerine niye Mina oynuyor diye sallamışlar gerçi yedekte de yok o biraz kıllandırdı.Sakatladılar mı herifi naptılar yaw
Bence kademeli rotasyona gitmek lazim. Kaan bugün cok fazla süre almadigi icin bu macta oynatirdim mesela. Onu da pendik macinda dinlendirirsin. Ziyechi de pendik macinda kenarda birakirsin.
Tabi senin dedigin senaryo en iyisi olur ama maci koparmayi bir türlü basaramiyoruz.