⚽ SL 23/24 H:13 | Galatasaray 4-0 Alanyaspor | MS | 25 Kasım

Çok az top kaybı yapınca, kazanmak için harcanan enerjiden de tasarruf ettik.
Hem çok hızlı top kazandık, hem de daha dar alanda oynadık ve maç boyunca fiziksel düşüş yaşamadık.

Kalmayız. Nelsson oynar.

Kazanmamız gerekiyor gibi görünen maçta Manu'ya karşı, eğer her zamanki gibi önde presle defansı da ileriye çıkararak oynayacaksak sanki Sanchez-Kaan veya Apo-Kaan (şu an ideal stoperlerin hangisi yoksa artık) daha ideal ikili gibi duruyor. Zor karar tabi.

Çok emin değilim ama şu anki haliyle Nelsson'u stoper oynatmaktansa Torreira yanında Oliveira'ya güvenebilirim maç başında. Ha Nelsson oynarsa o zaman Boey'e sen çok gitme demek lazım. O zaman hücum etkinliğimiz azalır korkarım.

abi 2 haftadır takımımı özledim, maç izlemeyi özledim ama bugün bi kardeşimin düğünü vardı ona katıldım ve sadece telefondan skor takip edebildim. şimdi özetini izleyeceğim. tebrikler takım keyfimiz yerine geldi güzel bir hafta sonu yaşattın bize.

Aradan ritmi yükselterek başladık, çok güzel.İlk defa sağlam bir takım görüntüsü verdik, rahat maç izledik. Oturmuş bir oyun gördük,bu durumun temel sebebi sağ kanatta Barış Alper ile forvet arkasında tabii Mertens'in oynaması idi. Tete, Ziyech, Keremler falan girince yine dengesiz,kale a&zından bitiremeyen geçirgen bir takıma döndük...Manchester maçında istediğimizi alırsak iki hafta sonra BJK-FB maçı sonrası da puan farkıyla liderliği geri vermemek üzere alırız. Zaha'yı da beğendim.

Karşımızda çok kötü bir takım vardı o yüzden bilhassa iç saha olması dolayısıyla oyuncuların performanslarının abartılmasını doğru bulmuyorum zaten pekte bir şey oynamadık. Maça dair tek artı İcardi'nin toplamış olmasıydı geri kalan her şey aynıydı iyisiyle kötüsüyle.

Geri
Üst Alt