- 30 Ağustos 2009
- 30.240
- 20.213
- 2.593
Barış ve Mertens girmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnse ne olacak içeride avel avel gezen tete ile icardi var. Kerem çabaladığıyla kalıyokerem çizgilere girince cok etkili bol bol çizgiye inmeli tabi digerleri ayık olmalı özellikler arka direğe barış Alper gecsin
gayet etkilikerem solda oynuyor neden etkili değil?
sol kanat artık zaha'nındır
Renktaş, yerine adam varsa buyursun oynasın itirazım yok ki, Angelino'yu oynatıp 6 milyonu çöp kovasına atmak daha mantıklı geliyorsa birşey diyemem. Icardi'nin bile yerlerde süründüğü bir maç izliyoruz, bence sorunu bu kadar basite indirgemeyelim, Boey, Torreira dışında bugün sahadaki herkes çöp.@Bora Akıncı 1 senedir gelisim gosteremeyen oyuncu bu Kazimcan gecen bunu anlatmaya calisiyordum. Bundan olmaz aga.
Yunus Tete net geriye gittik. Berkanin selefi Kaan bence o konuda ileri gittik diyebiliriz de bu ne abi on tane transfer var bir iki tanesi anca top oynuyorberkan yunus
ndombele tete
konusunda görüşlerin
Nuno Mendes var ama transferi zor gibi görünüyor.Ben şunu anlamıyorum tamam Angelino’yu almayacağız anladım. Peki ne yapacağız? Yerine Boey’in sol bek versiyonunu bulabilecek miyiz? Bulamazsak çünkü Angelino’dan hallice olacak. Bizim oyunu normal bir sol bek kaldıramaz.
2 tane net çıkardı. kerem icardiye oynuyor diye eleştiriliyor ama icardi atılan yere koşsa alacak topları eskiden koşuyordu şimdi kendi duruyorİnse ne olacak içeride avel avel gezen tete ile icardi var. Kerem çabaladığıyla kalıyo
apo kimBakambu ve Apo girmeli oyuna
Kaan'da orta sahaya geçmeli
İcardi ve Sergio çıkmalı