SL 23/24 H:15 | Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe | MS | 9 Aralık

Ligde 2 tane yıldızı olan anadolu takımı deplasamnına gidince bile zor kazanılıyor ya da puan kaybı oluyor.. bjk nin şu kadrosunda bile gedson,rebic,chamberlein,cenk tosun gibi adamlar var seyirci de işin içine girerse fb zor kazanır

İsmail yüksek kesik yemiş ilginç

Ekli dosyalar

• 20231209_180200.webp
    20231209_180200.webp
    199,5 KB · Görüntüleme: 26
Ulan ben de 1 itiraf edeyim :D Sınıflararası futbol turnuvasında herkes istediği kıyafeti formayı falan filan giyiyodu.Maçları oynadığımız yerde okula yakın 1 toprak sahadaydı parkın yanıydı.Neyse işte öyle özensiz 1 turnuvada maç öncesi bizim sınıftaki 1 tane gıcık biri vardı kimse sevmezdi maç öncesi ben bunu dövdüm diye hoca barıştırmak için bu maçta 10 Dklığı'na formaları değişin dedi.Ben de Galatasaray forması onda da Fb forması vardı 2'miz de yok deidk o zaman maçta yoksunuz okullar arasında ki ve il içindeki büyük turnuvada da yoksunuz dedi.Biz de mecbur bu teklifi kabul ettik.10 Dk Fb forması giymiştim maçta.Hoca da maçta bizim fotoğrafımızı çekmeye çalıştığı için kameradan kaçıyodum maç içinde 1 tane fotoğrafı yakalamış yan açıdan gülümseyerek çıkmış fotoğraf.O fotoğrafı hatıra olarak 4 tane çıkarttırmıştı.2'sini bize verdi 1'ini kendine aldı 1'ini de okulun köşesine astı.Daha durur o fotoğraf o okulda yav :D

1702134111075.png

Samet ile djiku ilk defa yan yana oynicak sanırım. Hata yapmalari muhtemel

Fenerbahçe bu maçı kazanırsa alkole ve kadınlara bir süre ara vereceğim.

Riza arka tarafa şişirip oynarsa hızlı adamlarla bol pozisyon bulur

Stoperde Amartey
Orta sahada Necip
İleride Abou yerine Cenk

bu nası kadro Rıza

Fener sevicileri yavaş yavaş kendi forumlarina alalım akşam küfür yiyebilirler

bjk niye yedekler ile çıkmış maça şike kardeşliği mi var

Geri
Üst Alt