Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en hasımız @Temmuz KayalarGalatasaray forumunda Galatasaraylı yok
BJK düğün sahibi gibi fener gelin tarafı gibi duruyor.
Metin Oktay meğerse senmissinUlan ben de 1 itiraf edeyimSınıflararası futbol turnuvasında herkes istediği kıyafeti formayı falan filan giyiyodu.Maçları oynadığımız yerde okula yakın 1 toprak sahadaydı parkın yanıydı.Neyse işte öyle özensiz 1 turnuvada maç öncesi bizim sınıftaki 1 tane gıcık biri vardı kimse sevmezdi maç öncesi ben bunu dövdüm diye hoca barıştırmak için bu maçta 10 Dklığı'na formaları değişin dedi.Ben de Galatasaray forması onda da Fb forması vardı 2'miz de yok deidk o zaman maçta yoksunuz okullar arasında ki ve il içindeki büyük turnuvada da yoksunuz dedi.Biz de mecbur bu teklifi kabul ettik.10 Dk Fb forması giymiştim maçta.Hoca da maçta bizim fotoğrafımızı çekmeye çalıştığı için kameradan kaçıyodum maç içinde 1 tane fotoğrafı yakalamış yan açıdan gülümseyerek çıkmış fotoğraf.O fotoğrafı hatıra olarak 4 tane çıkarttırmıştı.2'sini bize verdi 1'ini kendine aldı 1'ini de okulun köşesine astı.Daha durur o fotoğraf o okulda yav
![]()