⚽ SL 23/24 H:15 | Galatasaray 3-1 Adana Demirspor | MS | 8 Aralık

Abdülkerim ne ara sakatlandı cidden anlamadım. Sakatlığına dair hiçbir bilgi yok ne kadar sürer hangi maçta oynar vs tamamen muallak bir durum. Bu sene sakatlık konusundaki iletişimi hiç beğenmiyorum açıkçası. Bu maçta Kaan, Abdülkerim ve Davinson üçü birden olmazsa pes derim cidden. Kerem stoper falan oynarsa bu maç çok zor geçer.

Muslera
Boey
Nelsson
Abdulkerim
Angelino
Torreira
Oliveira
Kerem
Ziyech
Barış
İcardi

Futbolcuların sezon içindeki milli aralarda gitmesini bu yüzden istemiyorum zaten yoğun fikstür var adam özel maç olan Almanya maçında bile oynattı orada 3-4 kez kramp girmişti.

rotasyon yapılabilecek milyon tane maçta rotasyon yapmazsan hep illa aynı adamları oynatırsan olacağı bu.alanyayı davinsonsuz yenemezmiydik bunun gibi onca örnek var sezon başından beri.

Stoperde devşirme adam oynatmak futboldaki en büyük harakiri'dir gözümde.

Ali Yeşilyurt oynasın orijin stoper çocuk işte. Iç saha maçı sonuçta. Çocuğu her topa dokunduğunda taraftar olarak desteklersin özgüven tavan yapar.

Stoperde Demirbay büyük kumar. En son Gedson'u stopere koyduğumuz Hatay maçı geliyor gözümün önüne direkt. Ofsaytı bozar, ikili mücadelen kaçar sonra al başına belayı.
Abdülkerim oynar bu maç.

1-0 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Avrupa öncesi ve sonrasi bence gecmis senelerde daha cok zorlaniyorduk,bu sezon daha iyiyiz bu konu da

Ama bu kez durum biraz farkli,akillar kopenhag macinda olacaktir tabiki buna engel olmak cok zor

Bu yüzden ic saha da oynamamiz avantaj

Zaha dan yine ekstra bir performans bekliyorum

Aklı Kopenhag maçında olmayan gamsız futbolcular ile çıkmalıyız

Febeye guluyorduk sakatlardan dolayi, onlar gibi olduk bizde. Demekki fazla gulmemek lazimmis

Kadro planlamasındaki sayısal eksikliğin sıkıntısını çekiyoruz aslında sadece 3 kişi sakat şu an. Üç kulvarda olan bir takımın 2 sağ bek , 5 stoper, 2 sol beki olması lazım. Maalesef Kaanı stoper yazsak bile iki eksik var bizde

Icardi-Zaha-Torreira-Kaan-Boey-Apo- Sanchez- Muslera dinlendirilsin

zafer sayılan Almanya - Türkiye HAZIRLIK maçı bizi vurdu diye bakıyorum total süreçte

Geri
Üst Alt