⚽ SL 23/24 H:15 | Galatasaray 3-1 Adana Demirspor | MS | 8 Aralık

Bu takımın 10 numarası Mertens. Sağ kanadı da Ziyech'tir. Tam Ziyech lik maçtı. O şutların hepsi kaleyi bulurdu o çekseydi.

Tete çok gol kaçırdı ama baya iyiydi. Halil ile Bakambu da iyi katkı verdi.

Orta sahada baya maaş verdiğimiz Kerem Demirbay, Oliveira ve Ndombele’den hiç verim alamamak da takımı zorluyor

Takım kendine gelmiş, oyuncuların vücut dillerini gayet iyi gördüm. Pendik maçında çok bitkindiler...

Bay fena degildi, tabiki defans olarak iyi degildi ama kazim ve angelinoyu da görduk

Angelino kopenhag macinda oynar ama

Skoru tutmak varken 4-2-4 fantazisine gerek yoktu. Onun haricinde pozisyonları bitirmede Gerçekten inanılmaz kötüyüz resmen amatör takımlara taş çıkarıyoruz bu kadar gol kaçırılmaz.

İzleyemedik maalesef. Büyük bir engeli aşmış bulunuyoruz. Adana puan alır diye düşünen kuşlara geçmiş olsun.

Yarın hakemlerin ne kadar boktan olduğunu, bu düzenin ne kadar kirli olduğunu biz Galatasaraylilar bir daha görecektir.

Fenerin lehine ne kararlar çıkacak yarın. Hep birlikte yok daha neler diyeceğimiz bir maç olacaktır.

Son paslarda biraz daha istikrarlı, biraz son vuruşlarda şanslı olsaydık "Tete özellikle", 5-6 biterdi maç. olsun ben memnunum şu halinden takımın, şaka maka zorlu rakip olduğunu düşünüyorum Adana Demirspor'un, oyuncu kadrosu 90ların sonu 2000'lerin başı Galatasaray ve Fenerbahçenin kadro kurgulaması gibi.

Maç tabiki hakkımızdı. Çok gol kaçırmasak maç çok daha önce biterdi. 1 gol 1 asistle oynayan Kerem ve Icardi ye teşekkürler.

Geri
Üst Alt