⚽ SL 23/24 H:15 | Galatasaray 3-1 Adana Demirspor | MS | 8 Aralık

Hoca iyice fanteziye bağladı
Halil Derviş
Zaha
Bakambu
Icardi

Sol bekte Barış ve orta sahada Oliveira ile Allah'a emanettik arkada

Bal yapmayan arı gibiydik. Bi türlü son pas orta ve bitiricilik sorununu çözemiyoruz. 7-8 olacak maçtı
Bu biraz şununla ilgili sanırım "bunu çalımladım, tamam bunuda çalımlayım" ya da "şu pası vereyim bende şuna pas vereyim" biraz daha gollük ortalara ihtiyaç var, yani son pasta pek istikrarımız yok illa bir fantezi.

Halil Dervişoğlu öyle çöpe atılcak adam değil. Net söylüyorum biraz daha güçlensin maç ritmi yakalasın üzerine düşülsün, Tete mete hikaye kalır yanında

Macın adamı bence Barış.Günün balonuda Demirbay denen futbol fukurası.Adamın isabetli bütün pasları geri ve yan pasları.İleri düşündüğü bütün paslarda rakibe gitti zaten.

Sol bekte Barış oynamasın. Saatli bomba. Yusuf Sarı çok zorladı. Gerçi Kazım ve Angelinho olsa daha da sorun olurdu.

En az 5 olacak maçı son dakikaya kadar ıkınarak izlemek hoş olmasa da en kritik CL maçı öncesinde galibiyet güzeldir diyorum.

Takım gayet iyi oynadı özellikle ilk yarı. Kendinden emin şekilde ağırlığını koydu maça. Kopenag maçı olmasa zaten bu maç net 5-6 biterdi. Ona rağmen güle oynaya kazandık.

Seni Serefsiz..

Kuyruk acinin sebebini biliyoruz

Cunku Galatasaray Seni almadi !

Hayatin boyunca Kasimpasa , Adana gibi takimlarda oynayacaksin..

Fener macinda Sahada Turist Omer gibi dolasanlar, ne hikmetse bize karsi arslan kesiliyor..

Gun olup devran dondugunde sizin o baskaninizi da gorecegiz ..:sopa:

Geri
Üst Alt