- 3 Haziran 2015
- 56.732
- 65.865
- 4.143
Bir yandan da bizim Keremgiller bulduklarını bir atsa bizde her maç 5-6 atacağız da hayırlısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya/Ereğli.Can sende mi KonyalısınForum GSC değil bildiğin Nalçacılılar Forum olmuş.
lan penaltı verip öne geçiriyorlar adamları. Bizi ceza sahası içinde dövüyorlar, yerlerde sürüyorlar bi yatırıp şaapmadıkları kalıyor ÇIT yokBu tur takimlara ne kdr erken gol atarsan o kdr iyi knk. Gol yedikleri an dagiliyorlar. Kacirdigin her pozisyon kenya gibi kompakt takimlari daha fazla oyunda tutuyor motive ediyor.
Adana demirde nanay oynadı bunlara sutlar yok sahalarinda.allahtan Ertac maçı satmamisBoşuna Adanalıyım demiyorum ben herkese, kodumun Konya'sı oldum olası nefret ederim bu sözde memleketimden.
valla güzel set
tac atisindan stoper hatasiyla 3 saniyede gol bulmak maharet ister
kendi kalecisi topu uzun diker, önündeki stoperler rakip forvetin yaninda duracagina arada 20 metre bosluk birakip golü yer
böyle seti antrenmanda tezgahlasan sahada uygulayamazsin.
bir de ofsayttan penalti cikariyorsun. bunun calismasini da antrenmanda yapamazsin
Insan memleketinden utanmamali hocamBoşuna Adanalıyım demiyorum ben herkese, kodumun Konya'sı oldum olası nefret ederim bu sözde memleketimden.
Bukadar iyilerde niye bize isabetli sutlari yokForumu okurken antuyu okur gibiyim. Biz de geçen sene kazanırken onlar şike diyordu. Symanskinin attığı golü 2 senedir atamadık biz, önce onu tartisin.