SL 23/24 H:16 | Fenerbahçe 7-1 Konyaspor | MS | 10 Ocak

Bir yandan da bizim Keremgiller bulduklarını bir atsa bizde her maç 5-6 atacağız da hayırlısı

Bu tur takimlara ne kdr erken gol atarsan o kdr iyi knk. Gol yedikleri an dagiliyorlar. Kacirdigin her pozisyon kenya gibi kompakt takimlari daha fazla oyunda tutuyor motive ediyor.
lan penaltı verip öne geçiriyorlar adamları. Bizi ceza sahası içinde dövüyorlar, yerlerde sürüyorlar bi yatırıp şaapmadıkları kalıyor ÇIT yok

Bizim rakibimiz kendimiziz maalesef eğer bitiricilik sorununu cozemesek ellerimizle şampiyonluğu verebiliriz

Fifa da cheating code açtı adamlar rakibi kendileri kontrol ediyor.

Ayıp olmasın diye az atıyorlar ona rağmen.

Ben böyle bir şey görmedim.

Konyaspor
Karagümrük
Kasımpaşa
Hatayspor
İstanbulspor
Kayserispor
Sivasspor
Ç.Rizespor
Alanyaspor
Pendikspor
Başakşehir

PAF takımı performansı verdiler. Ligin %70’ini satın almışlar. Bize karşı teşvikli gibi oynayan bu takımlar yürüme demiştim, durarak olduğu yerde oynuyor.

Maç sonu kolesterolünüz çıkacak aman gençler az koşar gibi yapın bari. Bizim maçlarda yakarız diyorsanız obez olup koaşamazsınız aman.

Ligin bu tonda gideceğini taa 2. haftada belirtmiştim. Fenerle satılmayla, alınmayla, oyun şekliyle düzeniyle falan çok az alakası var arkadaşlar mevcut durumun.

Ligde mücadele edebilecek takım yok, hepsi ekonomik krizde zaten, futbolcular para alamıyor, çoğu oyuncu kulübe ihtar çekiyor, sözleşme fesh ediyor vs. Aldıkları topçular da b.k gibi. Bir iki tane takım var onlar da hakem fener lobisi, fenerli hoca vs derken diskalifiye ediyorlar zaten.

Bakın söylüyorum bu adamlar Bzizm maça kadar puan kaybetmez ya da en fazla bir berberlik falan alırlar. Ve gene o yüzden diyorum ki yarın ki Sivas maçı dahil telafi edilebilecek puan kaybına tahammül yok. Hepsini kazanmalıyız istisnasız hepsini.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşin başka komiği:

Haftaya Antep, sonraki 3 hafta yine hep İstanbul dalar.

Yalnız fbnin bu boş şovlarına rağmen sami yendeki maça eşit puanla girip çakarsak ne gülerim. İsterlerse 800 gol atsınlar :)

3 gün önce eksik Galatasaray’a karşı, daha dinç iken açık oynasan ve bu maçta tam kadro rakibe kapansan bir mantığı var derdim ancak bizim maçta 11 kişi kapanıp, bu maçta yarı sahasını tarla gibi açan takımın şaibeli olmadığına zerre kadar inanmıyorum.

valla güzel set

tac atisindan stoper hatasiyla 3 saniyede gol bulmak maharet ister

kendi kalecisi topu uzun diker, önündeki stoperler rakip forvetin yaninda duracagina arada 20 metre bosluk birakip golü yer

böyle seti antrenmanda tezgahlasan sahada uygulayamazsin.

bir de ofsayttan penalti cikariyorsun. bunun calismasini da antrenmanda yapamazsin

Bence fener iyi oynuyor murhancim. Her maç rakiplerine bok atacak kadar da at gözlüğüm yok, bunu demek de beni daha az Galatasarayli yapmaz herhalde

Abi bize 60 dakika otobus cektiler .. 10 dakida golu yiyorlar.sonra kabak cicegi gibi defansi orta sahaya itelediler..saka gibi

Geri
Üst Alt