Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.675
- 2.153
- 1.778
Kahraman niye çıktı halbuki çok iyi oynuyordu
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir de bu iş var. geçen sene de böyleydi. her sıkışılan durumda bir gri pozisyonda yardım geliyordu.fenerin erken gol bulma mevzusuda külliyen yalan bu arada her maç tıkandıkları anda ye penaltı ya aptal bir defans kaleci hatası, öyle gümbür gümbür gelip gol attıkları 1 maç anca çıkar
Olum bu fener yuruyeek top oynuyor 5 atıyor. Ne komedi bir lig. Dzeko yürüyor sahada hatrick yapiyorKahraman Demirtaş'ın sonu aynı Recep Burak Yılmaz gibi oldu. Görevi tamamlayıp 45'de çıktı![]()
imkan olsa kayseri'yi sildirecem bende.Konya/Ereğli.
Ama Allah var hiç sevmiyorum ondan 50 yıldır Adana'da yaşayan aile sayesinde Adanalıyım diyorum. Babam Adana doğumlu ondan yalan da sayılmaz.
Bunlari dile getirecek yönetim yok maalesefKahraman Demirtaş'ın sonu aynı Recep Burak Yılmaz gibi oldu. Görevi tamamlayıp 45'de çıktı![]()
Kayserispor macini kimse konusmaz burada. Eski Fenerli Gökhan Sazdagi'nin yaptirdigi ucuz penalti ve 3-4 geriye düstükten sonra Kayseri'de tüm frikikleri eski fenerli Ramazan Civelek'in kullanmasi akillara gelmezbir de bu iş var. geçen sene de böyleydi. her sıkışılan durumda bir gri pozisyonda yardım geliyordu.
valencia gibi -iyi futbolcu ama kötü bitirici- bir adam bile neredeyse rekor golle gol kralı oluyordu.
son örnek gs-hatay deplasmanı. icardi'nin ayağına basılıyor değil mi? her şey net. 90+ küsur. penaltı gol olsa +1 puanımız olacak ve şu an lider olacaktık. sizce o pozisyonda fb'li bir futbolcu olsaydı o penaltı çalınmaz mıydı?
tam tersi geri dönelim.
kayseri fb maçı. kayseri 3-3 yapıyor. birkaç dakika sonra ressmen uyduruk bir penaltı var ile verilerek hemen 3-4 yaptırılıyor. yalan mı? o pozisyon kayseri-gs maçında olsa sizce verilir miydi? ya da burayı okuyan fbli arkadaşlara soruyorum. o pozisyonda gs bir penaltı kazanıp zorlandığı maçı 3-4 kazansaydı "pozisyon penaltı" der miydiniz?
yine somut bir örnek verelim, geçen sene 2-1 yenildiğimiz maçta, 55. saniye icardi'nin şutu kayserili'nin eline çarptı ancak verildi mi?
geçen sene 2-4 ezildikleri bjk derbisi, göz göre göre arda güler'e verilen penaltı. bir tane fbli çıkıp pozisyon penaltı diyebilir mi?
bu sene bjk maçı ghezzal-icardi pozisyonunun aynısı bu akşam dzeko'ya verildi ve maç 4. dakikada 1-0 oldu.
haa fb gümbür gümbür dikine oynuyor değil mi? ondan kilidi açıyor ve anadolu takımları bir şey yapamıyor. evet.
hiç objektiflik kasmayalım. fanatiklik yapmıyoruz. yukarıda pozisyon pozisyon yazdık işte.
Defansa beni koy bu eytli dzekoyu durmadan g.tunun üstüne oturturumİsmail yüksek - fred yerine orta sahada bugün furkan korkmaz - murat saylak çıksa yine en az 5-0 bitermiş ilk yarı.
Konyanın stoperinde amatör adam oynuyor herzaman olduğu gibi :d İlk yarıdan 3 olur sonra da o adamı alırlar oyundan